На квітневий бій з Джошуа претендують і Вайлдер, і Ф'юрі, і Вайт

На квітневий бій з Джошуа претендують і Вайлдер, і Ф'юрі, і Вайт
Ентоні Джошуа й Едді Херн
Фото взяте з tofight.ru

Але промоутеру Ентоні не вдається поки що домовитися із жодним з них

Чемпіон WBA Super, IBF, WBO у хевівейті британець Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) наступний захист титулів проведе 13 квітня у Лондоні (Англія) на стадіоні «Вемблі».

За словами промоутера Едді Херна (Matchroom Boxing), шанси помірятися силами з Джошуа є у чемпіона WBC американця Деонтея Вайлдера (40-0-1, 39 КО) й у британців Тайсона Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) та Ділліана Вайта (25-1, 18 КО).

Правда, при цьому Херн продовжує критикувати сторону Вайлдера. В американця налаштовані на бій-реванш з Ф'юрі та не відповідають на пропозиції промоутера Джошуа.

«Команда Вайлдера поводиться дивно. Сидять нижче трави, тихіше води, - розповідає Херн в інтерв'ю Sky Sports. - Чи хочуть вони бою? Ні, не думаю. Інакше вони б уже давно мені про це повідомили. Ми їм відправляємо пропозиції, контракти, відсотковий розподіл призового фонду. І все без толку. Але ми робимо все, що в наших силах, щоб бій Джошуа vs Вайлдер відбувся. Правда, станом на сьогодні, мені здається, що більше шансів навіть на бій Джошуа vs Ф'юрі».

«Я розмовляв з Ф'юрі, - стверджує Херн. - Він знає, що якщо побажає, то отримає бій з Джошуа 13 квітня на «Вемблі». У нас ще залишилося небагато часу на переговори. Днів 10-14. А після цього доведеться натиснути, поквапитися з офіційним рішенням».

Претендент Вайт, який вважається фаворитом на бій із Джошуа, не приховує невдоволення від отриманої пропозиції.

«Він не приховує, що хоче зірвати великий куш у поєдинку з Джошуа. Мабуть, це справедливо. Адже він пройшов важкий шлях до свого статусу. Але йому немає резону квапитися. Він може почекати, стати обов'язковим претендентом по лінії WBO. Але якщо він побажає отримати бій вже і зараз – 13 квітня – то така можливість у нього буде», - зазначив промоутер.

Херн стверджує, що всі троє можуть позмагатися з Джошуа 13 квітня у Лондоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: