На юніорському чемпіонаті Європи з кікбоксингу українці здобули 15 медалей

На юніорському чемпіонаті Європи з кікбоксингу українці здобули 15 медалей

З них 6 золотих, 4 срібних і 5 бронзових.

У Скоп'є (Республіка Македонія) відбувся чемпіонат Європи з кікбоксингу WAKO серед юніорів і юнаків, у якому взяло участь близько 1600 бійців з 39-ти країн.

Збірна України здобула 15 нагород, з них 6 золотих, 4 срібних і 5 бронзових, повідомляє прес-служба Спортивного комітету України з посиланням на Федерацію кікбоксингу WAKO України.

На найвищу сходинку п’єдесталу пошани українці піднімалися у чотирьох розділах. Свої «золоті» сутички у фул-контакті виграли Мурад Рзаєв (67 кг) та Артем Мельник (75 кг). Ще два перших місця маємо у К1: Олександр Павлюк виграв категорію до 81 кг, а Максим Грейцар - понад 91 кг.

Двічі чемпіонкою Європи 2017 року стала Олеся Булгакова. Вона перемогла у музичних формах зі зброєю та була найкращою у вправах без зброї у жорсткому стилі.

Зі «срібним» присмаком завершили турнір чотири наші бійці. У розділі «лайт-контакт» у вазі до 50 кг віце-чемпіонкою Європи стала Діана Шкварок. Такої ж вершини, але у лоу-кік у категорії до 56 кг, дісталася Антоніна Осецька.

Серед хлопців срібними призерами цьогорічного ЧЄ відтепер є Данило Рибченко (51 кг) та Олександр Гошев (63,5 кг). Обидва відзначилися у розділі К1.

Піднімалися представники національної юнацько-юніорської команди України і на третю сходинку призового подіуму.

З бронзовими нагородами змагання завершили Данило Кедюлич (лоу-кік, 51 кг), Марк Саліу (фул-контакт, 60 кг), Ярослав Сабар (лоу-кік, 67 кг), Марко Бойчук (кік-лайт, 69 кг), Артем Ластовченко (К1, 86 кг).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: