Надія Кодола: Будемо битися з подвійною енергією з Туреччиною

Надія Кодола: Будемо битися з подвійною енергією з Туреччиною

Капітан збірної України розказала про стартові поразки від болгарок і росіянок, а також про останній груповий матч на ЧЄ-2017

Після поразок в стартових матчах від росіянок і болгарок, капітан жіночої збірної з волейболу залишилась дуже засмученою, однак здаватися не збирається.

Про це вона повідомила прес-службі Федерації волейболу України.

Надія розказала, що стало причиною програшів: «Розчарування після поразки було дуже болісним. Десь розлагодився прийом, не пішла вже атака, у четвертій і п'ятій партіях ми не були уже схожими на себе».

«Думаю, саме завдяки перемогам у Євролізі ми сьогодні практично нічим не поступаємося таким командам, як Росія і Болгарія. Той турнір дав нам неоціненний досвід, дав віру у власні сили. Так справді тут на чемпіонаті Європи зовсім інший рівень, але та сходинка у підготовці для нас була дуже важливою», - сказала вона.

Також Надія зазначила, що українській збірній треба обов’язково вигравати у збірної Туреччини. «Ми це добре розуміємо. Як розуміємо і те, що збірна Туреччини, як на мене, серйозніший опонент, ніж Болгарія. Шанси на вихід із групи у нас зберігаються, і ми докладемо максимум зусиль, щоб перемогти Туреччину», - сказала капітан збірної.

Насамкінець Надія Кодола показала свій бойовий дух капітана: «Реально ми дуже їх добре вивчили і знаємо наскільки важко буде це зробити. Але у нас іншого виходу немає. Билися на цьому чемпіонаті з Росією і Болгарією, будемо битися з подвійною енергією з Туреччиною!».

Нагадаємо, що у суботу, 23 вересня збірна України вдруге поспіль програла збірній Болгарії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: