«Баварія» розпочинає новий чемпіонат Німеччини з перемоги

«Баварія» розпочинає новий чемпіонат Німеччини з перемоги

Мюнхенці розпочали похід за черговим титулом з перемоги над командою Юліана Нагельсманна

У європейському футболі прийшла черга старту останнього з топ-чемпіонатів. Цьогорічний розіграш німецької Бундесліги відкривав матч чинного чемпіона мюнхенської «Баварії» та  «Гоффенгайма», який посів третє місце у минулому сезоні.

Як і передбачалося, «ротен» відразу ж зі стартовим свистком прибрали м'яч під свій контроль, але були не так гострі попереду, якими їх звикла бачити футбольна громадськість. Найактивнішим на чужій половині поля був Кінгслі Коман, який раз по раз розривав свій фланг, але його старань було недостатньо для того, щоб його команда відкрила рахунок.

Ближче до середини першого тайму гра зовсім заспокоїлася, команди по черзі володіли м'ячем без загрози воротам один одного, ніщо не віщувало біди для жодного з колективів, проте вона все ж прийшла – на 23-й хвилині матчу Кімміх виконав ювелірну подачу з кутового точно на голову Мюллеру , а Томас відправив м'яч у сітку – 1:0.

Після забитого голу підопічні Ніко Ковача продовжували контролювати хід гри, але несподівано ледь не пропустили. На щастя, Жоелінтон примудрився не влучити по воротах з вигідної позиції після прострілу Біттенкурта.

Наприкінці першої 45-хвилинки активний Коман знову опинився в епіцентрі уваги, але на цей раз не завдяки своїм яскравим діям, а отримавши, схоже, ще одну важку травму, про ступінь серйозності якої стане відомо пізніше. До виходу на перерву команди більше не загрожували воротам один одного і вирушили в роздягальні за мінімальної переваги «Баварії».

По перерві гості стали діяти сміливіше на чужій половині поля, натякнувши, що не збираються відсиджуватися в обороні, а мають намір, як мінімум, зрівняти рахунок. І на 57-й хвилині гості відновили паритет – Мартінес відпустив м'яч далеко від себе, завдяки чому він опинився у Салаї, угорець легко обіграв Боатенга і потужним пострілом надіслав м'яч у дальній кут – 1:1.

Після забитого голу підопічні Нагельсманна ще якийсь час володіли ігровою перевагою. але потім господарі поля оговталися і забрали м'яч під свій контроль, поступово збільшуючи тиск, проте до реально небезпечних моментів біля воріт «Гоффенгайма» не доходило. Забити другий гол допоміг зароблений Рібері пенальті. Левандовськи з 11-ти метрів не схибив – 2:1.

А вже у компенсований час підопічні Ковача забили і третій гол – Кімміх вкинув м'яч з-за бокової лінії на Мюллера, Томас скинув його Роббену, а Ар’єн холоднокровно переграв Бауманна, встановивши остаточний рахунок – 3:1.

Як підсумок, мюнхенці здобули першу перемогу у новому чемпіонаті, почавши похід за черговим чемпіонством.

Чемпіонат Німеччини з футболу

Матч 1-го туру

«Баварія» - «Гоффенгайм» – 3:1 (1:0)

Голи: Мюллер (23), Левандовськи (82, пен), Роббен (90+1) – Салаї (57)

«Баварія»: Ноєр, Кімміх, Зюле, Боатенг, Алаба, Мартінес (Горетцка, 67), Коман (Роббен, 45+4), Мюллер, Алькантара, Рібері (Хамес, 84), Левандовськи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: