Новий наставник «Арсеналу» – найкращий тренер 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги

Новий наставник «Арсеналу» – найкращий тренер 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги

Лауреатом туру, що відбувся на вихідних, став В'ячеслав Грозний

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу проаналізувало підсумки чергового туру української Прем’єр-ліги сезону-2018/19.

Уже третина клубів найвищого дивізіону вітчизняного футболу провела тренерські рокіровки по ходу поточного сезону. Комусь це пішло на користь, у когось ігрова криза триває.

Але ефект зміни головного тренера як мотивний фактор для футболістів часто спрацьовує, тому що підопічні хочуть показати своєму новому керівникові всі свої таланти, щоб не випасти зі складу.

У таких випадках можливі навіть гучні сенсації. Як та, яку підніс «Арсенал» у звітному турі. «Ворскла», бронзовий призер чемпіонату й учасник єврокубків, на своєму полі зазнала поразки від аутсайдерів – 0:2.

Лауреатом 11-го туру став головний тренер «Арсеналу», член правління Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу В’ячеслав Грозний.

«Перемога над статусним і значно більш досвідченим опонентом – це не лише суттєве покращення турнірних позицій, а й серйозний психологічний виграш аутсайдерів, які можуть повірити у свої сили», - йдеться у повідомленні.

«Найважчим для Грозного завданням було встигнути менш як за тиждень ознайомитися з можливостями та поточною формою нових підопічних. Що, втім, не нове завдання для досвідченого спеціаліста», - додається.

Зазначається, що Грозний використав номінальну схему 4-3-3, яка перебудовувалася залежно від фази гри.

«Про якісь чіпкі тенденції говорити поки що зарано, але відзначити уже є що. «Арсенал» вперше у чемпіонаті зіграв без пропущених м’ячів. Вдруге у сезоні УПЛ виграв на виїзді. Вперше виграв не мінімально. Вперше здолав суперника із лідируючої п’ятірки», - йдеться у заяві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: