Одіозний власник «Нью-Йорк Нікс» та «Рейнджерс» захворів на коронавірус

Одіозний власник «Нью-Йорк Нікс» та «Рейнджерс» захворів на коронавірус
Долан на самоізоляції
NBA

Діагноз SARS-CoV-2 підтвердився у американського мільярдера

64-річний власник баскетбольного клубу «Нью-Йорк Нікс», хокейного «Нью-Йорк Рейнджерс» та головної спортивної арени світу «Мейдісон Сквер Гарден» - Джеймс Долан здав позитивний тест на коронавірус.

Про це повідомляється у повідомленні на  офіційній сторінці «Нікс»  Twitter.

«Виконавчий голова та головний виконавчий директор «Мейдісон Сквер Гарден Компані» Джеймс Долан здав позитивний тест на коронавірус, - говориться в повідомленні прес-служб клубу. - Він перебуває на самоїзоляції і у нього не було ніяких симптомів. Він продовжує контролювати бізнес-операції».

Статки Долана $5 млрд, він нащадок успіишної родини та примножувач їх статків, «Нікс» - один з найпопулярніших клубів НБА й знаходиться серед найбільш прибуткових, втім це також клуб-невдаха у 21 столітті - команда й близько не виправдовує свого статусу й багато експертів таке становище пов’язують саме з Доланом.

Нагадаємо, що Долан не входить у групу ризику, йому лише 64 (вона, як відомо, починається з 65 років), втім, США та Нью-Йорк нині є епіцентром пандемії коронавірусу - У Сполучених Штатах станом на сьогоднішній ранок (29 березня 2020) -  123 тисячі 750 інфікованих коронавірусом. З них 2227 померли.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: