Офіційний сайт ФІФА спростовує твердження швейцарського журналіста щодо Павелка

Офіційний сайт ФІФА спростовує твердження швейцарського журналіста щодо Павелка
Президент УАФ Андрій Павелко - член дисциплінарного Комітету ФІФА

На офіційному сайті ФІФА зазначено, що президент УАФ Павелко перебуває у складі дисциплінарного комітету ФІФА

Вчора, 6 травня, в українських ЗМІ була передрукована стаття швейцарського журналіста Арно Беди, яка нібито вийшла в журналі L'Illustré і стосується виключення президента УАФ Андрія Павелко з дисциплінарного Комітету ФІФА.

У матеріалі, за даними українських ЗМІ, описуються обставини того, як Павелко підписав мирну угоду з ФІФА, внаслідок якого покинув пост в дисциплінарному комітеті організації.

Все це, за версією Арно Беди, відбулося, через «судові процеси в Швейцарії і Німеччині» стосовно Павелка. Щоправда, які саме – не уточнюється.

Разом з тим, на офіційному сайті ФІФА зазначено, що президент Української асоціації футболу перебуває у складі дисциплінарного комітету ФІФА.

Крім того, стаття Арно Беди, на яку посилаються деякі українські ЗМІ, на офіційному сайті швейцарського журналу L'Illustré взагалі відсутня.

Таким чином, сайт ФІФА спростовує твердження швейцарського журналіста Арно Беди, якщо його публікація про Павелка взагалі існує.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що швейцарський журналіст Арно Беда прилітав в Україну на літаку Віктора Медведчука для участі в ефірі на каналі 112 Україні, який перебуває під контролем кума Володимира Путіна Віктора Медведчука.

Після цього ефіру сам іноземний журналіст приносив вибачення за свої висловлювання проти УАФ в Твіттер.

«Будучи в Монреалі, я дізнався про позицію УЄФА щодо фінансування заводу штучного покриття в Києві. Тому я прошу вибачення за все, що було сказано мною на українському каналі 112. Це моя вина, що я не перевіряв надану інформацію», - писав Арно Біда, якого цитувало SWI Swissinfo.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: