Олег Малиновський травмувався і не зможе битися 22 грудня

Олег Малиновський травмувався і не зможе битися 22 грудня
Олег Малиновський
Фото: k2ukraine.com

Українцю заборонили проводити бій

22 грудня чемпіон Європи за версією WBO у напівлегкій вазі Олег Малиновський повинен був провести захист титулу.

Однак через травму, яку боксер отримав на одному зі спарингів, бій скасовано, йдеться у пре-релізі, який отримав «Главком».

«Дорогі друзі та всі, хто мене підтримує. Наступної суботи я повинен був захищати свій титул. Але на одному зі спарингів я отримав прикру травму кількох ребер. Лікарі категорично заборонили мені продовжувати підготовку», - сказав він.

«Звичайно, я засмутився, тому що, здобувши перемогу в цьому поєдинку, я б міг стати обов'язковим претендентом на бій за титул чемпіона світу. Це моя мета. Я відновлюсь і докладу максимум зусиль, щоб досягти її. А 22 грудня я запрошую вас прийти і разом зі мною підтримати Дениса Берінчика», - звернувся Олег до вболівальників.

Нагадаємо, 22 грудня в ТРЦ «Термінал» (Бровари) відбудеться боксерське шоу компанії братів Кличків K2 Promotions Ukraine.

Головною подією вечора в Броварах стане поєдинок Дениса Берінчика (9-0, 6 КО) за титул WBO International. Протистояти Денису буде чемпіон Філіппін Росекі Крістобаль (15-2, 11 КО).

Також у ринг цього вечора вийдуть чемпіон України в суперлегкій вазі Мішико Беселія, Макс Бурсак, Дмитро Митрофанов, Андрій Руденко та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: