Олег Собуцький: Андрій Павелко отримав повну підтримку в ФФУ і буде єдиним кандидатом у виконком УЄФА від України

Олег Собуцький: Андрій Павелко отримав повну підтримку в ФФУ і буде єдиним кандидатом у виконком УЄФА від України
Андрій Павелко

За словами очільника Асоціації ветеранів футболу України, одноголосна підтримка Павелка є «закономірною»

Президент Асоціації ветеранів футболу України Олег Собуцький запевнив, що президент Федерації футболу України Андрій Павелко отримав повну підтримку в ФФУ, тому він буде єдиним кандидатом у виконком УЄФА від України.

«За кандидатуру Андрія Павелка, якого запропоновано у члени виконкому УЄФА, проголосували 33 колективних члени Федерації футболу України – абсолютна більшість. Тому закономірною є і одноголосна підтримка чинного президента ФФУ на нещодавньому виконкомі Федерації», - заявив Собуцький.

На його думку, більш достойної кандидатури ніж Павелко зараз в Україні немає.

«У президента ФФУ буде майже рік, щоб заручитися підтримкою колег з інших національних асоціацій. Після того, як УЄФА очолив Александер Чеферін, процедура виборів стала більш демократичною, а робота УЄФА більш відкритою. При цьому кандидатам у виконком потрібно продемонструвати реальні справи у розвитку футболу у своїй країні. Вірю, що в УЄФА оцінять системні реформи, які проходять в українському футболі і в 2019 році Андрій Павелко буде обраний у виконавчий комітет європейського футбольного союзу», – резюмував  Собуцький.

Як повідомляв «Главком», президент ФФУ Андрій Павелко обраний кандидатом у члени виконкому УЄФА від Федерації футболу України. Відразу 33 колективних члени запропонували кандидатуру Андрія Павелка до виконкому УЄФА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: