«Олександрія» та «Верес» залишились без сильнішого

«Олександрія» та «Верес» залишились без сильнішого

Рахунок у цьому матчі був відкритий лише в середині другого тайму

«Олександрія» та «Верес» розійшлися миром  (1:1) в 13-му турі української Прем'єр-ліги.

Після верхової боротьби Андрій Запорожан невдало виніс м'яч, а першим на підборі виявився Євген Морозенко, який на мить випередив Максима Каленчука і ефектним ударом з-за меж штрафного зняв павутину з дев'ятки воріт «Олександрії».

Через 15 хвилин господарі відігралися. Після верхової передачі у виконанні Артема Поляруса і скидки Каленчука найспритнішим у штрафному майданчику «Вереса» виявився Сергій Старенький, який грамотно зіграв на випередження і проштовхнув м'яч у ворота.

У першому таймі відчутною ігровою перевагою володіли господарі і до перерви не використовували як мінімум два хороших моменти для взяття воріт. На першій хвилині матчу після удару головою Андрія Гітченко м'яч лише трішки розминувся з воротами, а під завісу тайму Євген Банада відгукнувся на флангову передачу, проте переграти Олександра Бандуру не зумів.

У другому таймі малюнок гри практично не змінився. «Олександрія» намагалася підтискати суперника і постійно грузила м'яч в штрафну, тоді як «Верес» обмежувався рідкісними контратаками.

Після забитих м'ячів на полі було більше емоцій, боротьби і фолів, ніж осмислених спроб забити м'яч, а останні хвилини господарі догравали в меншості, тому їх спроби організувати повноцінний фінальний штурм не привели до успіху.

Завдяки цій нічиїй «Олександрія» наздогнала «Зірку» на восьмій сходинці турнірної таблиці, а «Верес» зберіг за собою п'яту позицію.

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга

13-ий тур

«Олександрія» - «Верес» - 1:1

Голи: Старенький (77) - Морозенко (63)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: