«Олімп» обіграв «Поділля» та став 13-разовим чемпіоном України з регбі

«Олімп» обіграв «Поділля» та став 13-разовим чемпіоном України з регбі

Харків'яни у фіналі перемогли з рахунком 34:8

У неділю, 8 жовтня, у фіналі Суперліги України з регбі харків'яни обіграли «Поділля», проте хмельничани виглядали гідно.

Підопічні Олександра Мигунова відкрили рахунок у зустрічі, завдяки спробі Олексія Лещенка. Микола Кірсанов досить швидко відновив паритет (5: 5) , після чого була реалізація Олега Косарєва (7:5).

Але Олексій Лещенко зі штрафного вдруге у грі вивів вперед «Поділля» (8:7).

Як виявилося пізніше, це були останні набрані очки хмельничанами у зустрічі. До перерви дубль Максима Ковалевського та друге занесення Миколи Кірсанова з реалізацією Олега Косарєва дозволили «Олімпу» повести в рахунку (17:8).

У другому таймі спроби Сергія Гарькавого й Олега Литвиненка встановили підсумковий результат протистояння. 34:8 - «Олімп» десятий раз поспіль найсильніший клуб України.

Водночас, київський «Антарес» вперше завоював бронзу чемпіонату України.

Двічі по ходу сезону «Сокіл» обігравав столичних регбістів, але у вирішальній грі за медалі підопічні Юрія Грабовського поступилися.

Перший тайм завершився із 7-очковою перевагою киян. На спробу зі штрафного львів'ян столична команда відповіла двома занесеннями з конверсією і пенальті. 15:8 на користь «Антареса».

Після перерви вболівальники побачили одну результативну дію - точний удар з підставки Олександра Березанського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: