Основний півзахисник «Шахтаря» знову травмувався і потребує хірургічної операції

Основний півзахисник  «Шахтаря» знову травмувався і потребує хірургічної операції
Паулу Фонсека та Максим Малишев. Фото: ФК Шахтар

Півзахисник «Шахтаря» травмувався на зборі в Німеччині

Головний тренер донецького «Шахтаря» Пауло Фонсека в інтерв'ю клубній прес-службі розповів про підготовку команди до майбутнього сезону і поділився інформацією про стан півзахисника Максима Малишева, який отримав травму на зборі в Німеччині напередодні поєдинку проти «Аустрії».

За словами тренера, гравцю знову знадобиться операція.

«Я дуже задоволений. Ми здійснили ротацію, і сьогодні стартовий склад відрізнявся від попереднього. Відповідь хлопців на полі була позитивною. Коли вся команда готова й зосереджена, звичайно, я вдоволений. Гарний матч та відмінний результат», - прокоментував він перемогу «Шахтаря» на «Вітессом».

«Відверто кажучи, цей факт мене надто засмутив. Максим знову потребує хірургічної операції. Не знаю точного періоду, однак він пропустить кілька місяців. Малишев великий професіонал, відданий клубу й завжди цілковито викладається в роботі. Він не заслуговує переживати в житті таке. Для нього зараз надзвичайно складний період, друга травма поспіль. Дуже прикро і сумно. Ми всі підтримуємо Максима та сподіваємось, що він якнайшвидше повернеться, адже його справді бракує», - додав Фонсека.

Нагадаємо, півзахисник «Шахтаря» пропустив майже весь попередній сезон через травму коліна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: