Паулу Фонсека: «У «Шахтарі» будуть великі зміни»

Паулу Фонсека: «У «Шахтарі» будуть великі зміни»

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека заявив, що команду чекають серйозні зміни.

- У попередніх ваших командах у вас був улюбленець Жозуе. Чи є ймовірність появи його в «Шахтарі»

- У світі футболу навіть говорять, що він є моїм сином. Наразі про його переїзд в Україну не йдеться.  Я повністю задоволений сьогоднішнім складом і сподіваюся, жоден гравець від нас не піде. Варто звернути увагу на молодих українських хлопців, які показують відмінний футбол. Думаю, «Шахтар» виконав велику роботу, виростають таких хлопців. Думаю, вони зможуть забезпечити щасливе майбутнє. Я постараюся привнести свої ідеї і трохи поміняти гру «Шахтаря». Я спробую посилити захист, вона буде працювати зовсім не так, як при містера Луческу. І трошки поміняю атаку. Великі зміни будуть, і ви це не зможете не помітити.

- Мірча Луческу часто пояснював невдачі «Шахтаря» тим, що команда грає далеко від будинку. Чи не відштовхувало вас від переходу в «Шахтар» те, що команда грає матчі не в Донецьку, і чи буде це для вас проблемою?

- Ви мене ще погано знаєте. Я людина, яка ніколи ніяких виправдань ні в чому не шукаю. Якщо команда програє, то я всю вину беру на себе. Коли я підписував контракт з «Шахтарем», прекрасно розумів, в якій ситуації перебуває цей клуб. Це ніколи не буде моєю відмовкою. Але я сподіваюся, ми будемо вигравати. І це питання не буде спливати, - сказав Фонсека.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: