Порошенко пообіцяв сімферопольській «Таврії» новий стадіон

Порошенко пообіцяв сімферопольській «Таврії» новий стадіон
Фото взяте з youtube.com

Порошенко анонсував початок будівництва стадіону у Херсонській області для сімферопольської «Таврії»

Президент України Петро Порошенко повідомив про початок будівництва стадіону у Херсонській області для кримської футбольної команди «Таврія».

«Сьогодні буде вручено сертифікат на початок будівництва нового стадіону для «Таврії». І не просто сертифікат, а ми беремо зобов'язання, що наступного року новий стадіон буде створений, і Крим, і футболісти Криму розумітимуть, що Україна про них дбає і пам'ятає», – сказав президент у суботу перед початком Херсонського обласного дитячо-юнацького турніру з футболу до Дня захисника України.

За словами Порошенка, Федерація футболу Криму та футболісти півострова мріяли про новий стадіон, де вони могли б тренуватися.

«І нехай чує нас Крим український, який поки що під окупацією: ми пам'ятаємо про вас, ми зробимо все, щоб Україна повернулася у Крим, а Крим повернувся до України, в тому числі і у сфері футболу», - сказав Порошенко.

Він також зазначив, що Україна повертає собі статус футбольного держави. Сімферопольський футбольний клуб «Таврія» після анексії Росією Криму грає у місті Бериславі Херсонської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: