Порошенко пояснив, чому в Маріуполі варто проводити футбольні матчі

Порошенко пояснив, чому в Маріуполі варто проводити футбольні матчі
Петро Порошенко

1 квітня в Маріуполі о 17:00 відбудеться футбольний мат між місцевою командою і київським «Динамо»

Президент Петро Порошенко під час візиту до Маріуполя заявив, що в цьому прифронтовому місті повинні проводитися матчі Чемпіонату України з футболу, щоб показати, що Україна може забезпечити безпеку і мир.

Про це повідомляє 112.ua.

«Ще одна подія, яка сьогодні буде, це футбольний матч. Насправді це дуже важливо. Якщо в Маріуполі не проводити футбольні матчі, хто повірить, що ми за мир і забезпечуємо безпеку? А як пояснювати вболівальникам?», - сказав глава держави .

Зазначимо, що 1 квітня в Маріуполі о 17:00 відбудеться футбольний мат між місцевою командою і київським «Динамо», який планує відвідати президент.

Перед стадіоном вже посилені заходи безпеки, працює поліція, Нацгвардія, вибухотехніки, а кінологи перевіряють територію. Цей матч має досить символічне значення, оскільки в минулому році він не відбувся саме з міркувань безпеки.

Нагадаємо, що в першій частині чемпіонату України «Динамо» відмовилося їхати до Маріуполя з міркувань безпеки. КДК ФФУ присудив «Динамо» технічну поразку за неявку на матч. У Києві залишилися незадоволені рішенням ФФУ і подали апеляцію до Спортивного арбітражного суду в Лозанні, але програли.

Як відомо раніше, «Динамо» прибуло в Маріуполь без декількох основних гравців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: