Прем’єр-ліга. Анонс матчів 22 туру, 4 березня

Прем’єр-ліга. Анонс матчів 22 туру, 4 березня
Українська Прем'єр-ліга

У неділю, 4 березня, відбудеться чотири матчі чемпіонату України з футболу

«Сталь» - «Верес»

Початок матчу: 14:00. Стадіон: Оболонь-Арена.

Травмовані: Г. Малакян - Волошинович.

Дискваліфіковані: Бандура, Сімінін («Верес»).

«Сталь» на цей раз обходиться без дискваліфікованих, але як і раніше в лазареті команди Гор Малакян, який відновлюється після травми. Про терміни його повернення на поле поки інформації немає.

Куди більш серйозні кадрові проблеми у «Вереса», адже через дискваліфікації змушені пропустити звітний тур Сергій Сімінін та Олександр Бандура. А Ростислав Волошинович отримав травму ще на зборах і навряд чи сьогодні зможе допомогти команді.

«Сталь»: Пеньков - Джонатан, Грачов, Ощипко, Еберт - Задерака, Якимів, Месхі - Климчук, Кузик – Ромуло.

«Верес»: Сарнавський - Лук'янчук, Адамюк, Борзенко, Каменюка - Каленчук, Карасюк - Кожанов, Степанюк, Пепе Соуза – Куліш.

«Маріуполь» - «Олімпік»

Початок матчу: 14:00. Стадіон: Оболонь-Арена.

Травмовані: Горбунов, Биков, Гоміс - Парцванія, Цимбалюк, Сондей.

Дискваліфіковані: Кисіль («Олімпік»).

«Олімпік» прибув до Маріуполя далеко не в бойовому складі, який втратив відразу декількох гравців основи. Зокрема, через проблеми зі здоров'ям залишилися в Києві Темур Парцванія, Іван Сондей та Євген Цимбалюк, а Руслан Кисіль не зіграє проти колишньої команди через дискваліфікацію.

Зате на тижні «Олімпік» продовжив роботу над комплектацією. Черговими новачками команди стали нападник Ігор Захарків і опорний хавбек Йосип Вукович, а Андрій Міщенко нарешті потрапив у заявку.

Правда, не обійшовся без новачків і «Маріуполь». Посилити центральну вісь оборони покликаний потужний камерунець Джойскім Дава. Що стосується новин з лазарету азовців, там як і раніше три гравці, але вони на роль основних поки і не претендують.

«Маріуполь»: Худжамов - Кирюханцев, Яворський, Дава, Демір - Дедечко, Мишнєв - Чурко, Тотовицький, Болбат – Борячук.

«Олімпік»: Махарадзе - Кулинич, Очігава, Ілой-Аджеті, Немчанінов - Вукович, Вакуленко - Е. Пасіч, Хомутов, Г.Пасіч – Біленький.

«Динамо» - «Зоря»

Початок матчу: 17:00. Стадіон: Олімпійський.

Травмовані: Бойко (під питанням), Мбокані, Сидорчук, Бущан, - Гордієнко, Сухар.

Дискваліфіковані: Бурда, Кадар, Ротань – Чечер.

Не зіграють за умовами оренди: Тимчик, Андієвська («Зоря»)

За тиждень кадрова ситуація в «Динамо» сильно не змінилася. Сергій Сидорчук та Георгій Бущан продовжують відновлюватися після важких травм, Дьємерсі Мбокані ще остаточно не відновився, зате повернувся в стрій і заявлений на чемпіонат Владислав Калітвінцев. Вихід на поле Дениса Бойко під питанням.

Може порадувати Олександра Хацкевича і той факт, що відбув дискваліфікацію і може допомогти «Динамо» в чемпіонаті Євген Хачеріді. Правда, через дискваліфікацію головний тренер киян недорахувався двох інших центральних захисників і досвідченого Руслана Ротаня.

Колега Хацкевича Юрій Вернидуб сьогодні не розраховує на п'ять виконавців. У Артема Гордієнка і Тимофія Сухаря проблеми зі здоров'ям, В'ячеслав Чечер відбуває дискваліфікацію, а Олександр Тимячі і Олександр Андрієвський традиційно не можуть зіграти проти «Динамо» через договір оренди. Зате вже в загальній групі «Зорі» Євген Опанасенко, Максим Луньов, Василь Прийма та Давид Фопала.

«Динамо»: Бойко - Кенджера, Хачеріді, Шабанов, Пиварач - Гонсалес, Буяльський, Шепелєв, Циганков - Гармаш – Мораєс.

«Зоря»: Лунін - Опанасенко, Сваток, Ель-Буаззаті, Чеберко - Харатін, Сілас - Караваєв, Юрі, Громов – Фопала.

«Карпати» - «Шахтар»

Початок матчу: 19:30. Стадіон: Україна.

Травмовані: Нестеров - Малишев, Кривцов.

Дискваліфіковані: Тайсон, Ракицький, Фред, Хочолава («Шахтар»).

«Карпати» підходять до матчу з «Шахтарем» практично в бойовому складі. Не займається в загальній групі тільки Андрій Нестеров, зате вже тренується на рівні з усіма Олег Голодюк.

На тижні львів'яни також отримали чергове підкріплення з Південної Америки в особі двох форвардів - аргентинця Катріель Санчеса і болівійця Родріго Варгаса. Правда, поки незрозуміло, в якому вони знаходяться функціональному стані, тому навряд чи сьогодні варто очікувати їх появи на полі.

Якщо «Карпати» обійшлися без дискваліфікованих, то у «Шахтаря» їх одразу четверо. Додамо до втрат і травмованих Максима Малишева і Сергія Кривцова. Не прилетів до Львова і нігерійський новачок команди Оларенваю Кайоде.

«Карпати»: Підківка - Мірошниченко, Сандохадзе, Лобай, Гуцуляк - Вербний, Карраскаль, Ді Франко - Мякушко, Швед – Акулінін.

«Шахтар»: П’ятов - Бутко, Ордець, Матвієнко, Ісмаїлі - Степаненко, Алан Патрік - Марлос, Коваленко, Бернард – Феррейра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: