Прем'єр-ліга. «Динамо» перемогло «Зірку» і повернулося на друге місце у чемпіонаті

Прем'єр-ліга. «Динамо» перемогло «Зірку» і повернулося на друге місце у чемпіонаті

Голи Сергія Сидорчука та Віктора Циганкова принесли киянам першу домашню перемогу з 20 серпня.

У завершальному матчі 10-го туру Прем'єр-ліги київське «Динамо» приймало на стадіоні НСК «Олімпійському» ФК «Зірка» з Кропивницького. Поєдинок закінчився з рахунком 2:0 на користь киян.

Перший гол кияни забили на 20-й хвилині. Циганков пробивав з лінії штрафного, м'яч від стінки відскочив на вільного Сидорчука, який не залишив шансів Пасту.

За дві хвилини біло-сині ледь не подвоїли рахунок, але Паст потягнув обвідний удар у виконанні Ярмоленка. А потім протягом двох хвилин Циганков мав дві реальні нагоди, щоб відзначитися. На 33-й хвилині хавбек вийшов сам на сам із Пастом, але пробив у останнього, а за мить на дальній штанзі не зумів замкнути простріл від Ярмоленка.

На початку другої половини зустрічі гості ледь не зрівняли рахунок. Захисники «Динамо» втратили пильність і дозволили Ситалу пробити з меж штрафного, але м'яч пролетів над поперечиною.

Як і в першому таймі «Динамо» продовжувало володіти перевагою. Спочатку Паст прийняв на себе постріл Сидорчука з-за меж штрафного, а за дві хвилини вже Циганков з метра пробив повз ворота. Втім, виправився на 57-й хвилині, коли майже заніс м'яч у ворота гостей після передачі у воротарський від Ярмоленка.

На 82-й хвилині у кропивницької «Зірки» був шанс на гол престижу, але Ситало, прибравши захисників, не влучив у площину воріт.

Ця перемога дозволила киянам обійти в турнірній таблиці луганську «Зорю» і повернутися на друге місце. Відрив «Динамо» від донецького «Шахтаря», який очолює турнірну таблицю, становить шість очок.

Прем'єр-ліга. 10-й тур

Динамо (Київ) - Зірка (Кропивницький) - 2:0 (1:0)

Голи: Сидорчук, 20, Циганков, 57

Динамо: Рудько, Макаренко, Хачеріді, Віда, Морозюк, Корзун, Гармаш (Рибалка, 76), Сидорчук, Ярмоленко, Гладкий (Мораєс, 83), Циганков (Гонсалес, 75);

Зірка: Паст, Баєнко, Перейра, Кучеренко, Бацула, Зубков (Загальський, 62), Фернандес, Екіса (Фаворов, 70), Мойя, Щедрий (Кочура, 30), Сітало;

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: