Прем’єр-ліга. «Динамо» всуху розходиться з «Олександрією»

Прем’єр-ліга. «Динамо» всуху розходиться з «Олександрією»

«Динамо» за підсумками туру ризикує збільшити відставання від «Шахтаря»

«Динамо» на виїзді не зуміло обіграти «Олександрію» (0:0) в матчі 19-го туру української Прем'єр-ліги.

У першому таймі на полі була рівна гра, з невеликою територіальною перевагою «Динамо», однак попереду гостріше виглядала «Олександрія», яка до перерви мала два хороших моменти для взяття воріт.

Могли виводити вперед господарів Віталій Пономар і Станіслав Куліш, а ось біля протилежних воріт можна згадати два падіння гравців «Динамо», які тягнули на пенальті.

Другий тайм гості розпочали набагато впевненіше і вже в дебюті створили дві хороші передумови для взяття воріт, проте з пострілом Віктора Циганкова Юрій Паньків впорався, а от Микола Шапаренко з вигідної позиції не зміг точним ударом замкнути передачу Віталія Буяльського.

В останні півгодини «Динамо» повністю влаштувалося на половині поля суперника, а «Олександрія» все рідше переходила центр поля. Здавалося, гол назріває, але кияни істотно ускладнили собі завдання, адже залишилися в меншості.

Сергій Чеботаєв зачепив Артема Бесєдіна у власному штрафному, проте форвард впав занадто награно, що спонукало Можаровського нагородити динамівця попередженням за симуляцію. Цей гірчичник став для Артема другим.

На останніх хвилинах гості намагалися організувати фінальний штурм, проте підопічні Володимира Шарана відзахищалися і відстояли для себе нічию.

Щоправда, цей результат зменшив і без того невисокі шанси «Олександрії» поборотися за ТОП-6, а ось «Динамо» за підсумками туру ризикує збільшити відставання від «Шахтаря». Надія тільки на «Зорю».

Чемпіонат України. Прем’єр-ліга

19-ий тур

«Олександрія» - «Динамо» - 0:0

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: