Прем'єр-ліга. Перед надважливим поєдинком із «Шахтарем» «Динамо» розгромило «Зорю»

Прем'єр-ліга. Перед надважливим поєдинком із «Шахтарем» «Динамо» розгромило «Зорю»
Фото: ФК Динамо

Кияни забили у ворота суперників чотири м'ячі

Київське «Динамо» здобуло спокійну перемогу у центральному матчі 26-го туру української Прем’єр-ліги.

«Біло-сині» виграли з рахунком 4:0.

Перша половина завершилася за мінімальної переваги господарів, які цей матч проводили на клубній арені – стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського.

На 13-й хвилині Микита Бурда відгукнувся на навісну передачу Віктора Циганкова з кутового.

Останньому у цьому поєдинку не щастило. У першому таймі він влучив у поперечину ударом зі штрафного, а у другому на шляху до взяття воріт вже стала стійка воріт, які захищав Андрій Лунін.

Доля зустрічі вирішилася на початку другої половини матчу. З зіницею у три хвилини відзначилися Беньямін Вербич та Артем Бєсєдін.

Зауважимо, що словенець свій гол забив з офсайду, але боковий арбітр не помітив цей момент. Вербич добив м’яч у ворота після того, як у стійку влучив Денис Гармаш.

На 68-й хвилині «Зоря» мала шанс скоротити відставання, але Давид Фаупала не реалізував пенальті – Денис Бойко у стрибку відбив м’яч.

У господарів ще було кілька нагод для взяття воріт, але вони ніяк не могли скористатися своїми моментами. Коли нарешті Циганков не добив м’яч у порожні ворота на 88-й хвилині. Перед цим Лунін відбив удар Вербича, а Віктор виявився першим на добиванні.

Звершальні хвилини команди, загалом, провели неквапливо, роздумуючи вже про майбутні поєдинки. У наступному турі «Динамо», наприклад, грати у Харкові проти «Шахтаря».

Прем’єр-ліга України з футболу

Матч 26-го туру

«Динамо» (Київ) – «Зоря» (Луганськ) – 4:0 (1:0)

Голи: Бурда (13), Вербич (51), Бєсєдін (54), Циганков (88)

«Динамо»: Бойко, Вербич, Циганков, Гармаш (Шепелєв, 70), Пиварич, Бурда, Буяльський, Шабанов, Шапаренко (Мбокані, 65), Бєсєдін (Мораес, 78), Кедзьора.

«Зоря»: Лунін, Гордієнко, Кочергін, Харатін, Фаупала, Ель-Буаззаті, Караваєв (Кабаєв, 46), Громов (Любенович, 64), Бабенко (Шалфєєв, 82), Чечер, Чеберко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: