Прем'єр-ліга. «Шахтар» проти «Десни»: історія вказує, що донеччани виграють у Чернігові

Прем'єр-ліга. «Шахтар» проти «Десни»: історія вказує, що донеччани виграють у Чернігові

У першому турі Прем'єр-ліги «гірники» на виїзді зустрінуться з «Десною»

Повернувшись на батьківщину з відпустки після мундіалю, Тайсон вже тренується у загальній групі та готується до протистояння з «Десною».

Він знайомий з цим клубом по грі чотирирічної давності. З нинішнього складу на поле тоді також виходили Тарас Степаненко, Сергій Кривцов та Ісмаїлі, інформує офіційний сайт «Шахтаря».

«Помаранчево-чорні» вирушили до Чернігова у середу в першій половині дня.

На трибунах стадіону імені Юрія Гагаріна очікується аншлаг.

«Десна» дебютує у Прем'єр-лізі поєдинком з чемпіоном країни. У минулому сезоні підопічні Олександра Рябоконя посіли третє місце у Першій лізі. У перехідних матчах чернігівці зійшлися зі «Зіркою», і після нічиєї 1:1 у Кропивницькому здобули надпереконливу перемогу на своєму полі - 4:0.

Новачок еліти грунтовно зміцнився у міжсезоння. Конкуренцію Ігорю Литовці за місце у воротах складе досвідчений Євген Паст, оборонну лінію посилять Андрій Гітченко, Антон Братков і Сергій Люлька. У півзахисті й атаці варто виділити трансфери Сергія Старенького, Руслана Кісіля, Дмитра Хльобаса та 35-річного екс-форварда збірної України Олександра Ковпака.

Опоненти двічі зустрічалися у Чернігові у межах Кубка країни (перемоги «Шахтаря» 5:2 та 2:0).

У чвертьфіналі Кубку України-2013/14 господарі вистояли у першому таймі, зберігши нулі на табло. Відразу після перерви Василь Кобін з передачі Едуардо ефектно перекинув голкіпера, а через пару хвилин сам хорват, вчасно встиг на добивання, завершив атаку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: