Прев'ю 13-го туру Української хокейної ліги

Прев'ю 13-го туру Української хокейної ліги
УХЛ

Якими будуть матчі ігрових вихідних 27-28 жовтня

27 жовтня стартує черговий тур регулярного чемпіонату України з хокею.

Про це повідомляє прес-служба Української хокейної ліги.

13:50 МХК «Динамо» – «Дніпро»

Тур стартує в Харкові, де динамівці приймуть лідера турнірної таблиці і знову спробують поборотися за потрібні очки в поточному розіграші УХЛ. Минулі зустрічі команд закінчилися двома перемогами «Дніпра», який є явним фаворитом в цьому матчі. Та й в принципі обидва цих матчі проходили під повним контролем херсонців, які тільки зрідка дозволяли харків'янам атакувати свої ворота.

Зазначимо, що саме підопічні Олександра Сеуканда першими в сезоні змогли прошити голкіпера «Дніпра» Олега Петрова, який до зустрічі з харків'янами мав солідну «суху» серію в 156 хвилин. Автором першої шайби в ворота дебютанта чемпіонату в поточному розіграші УХЛ став найкращий снайпер МХК «Динамо» Микита Олійник.

У дванадцятому турі УХЛ харківська команда в непростому матчі поступилася чинному чемпіону України, а «Дніпро» в серії післяматчевих кидків здобув першу в сезоні перемогу над «містянами». Так що кураж після історичної перемоги цілком може допомогти херсонцям забрати з Харкова три чергових очки, що обіцяє харківському клубу дуже непростий поєдинок.

17:00 «Донбас» – «Білий Барс»

Явний фаворит є і в цьому поєдинку - чинний чемпіон України прийме білоцерківський «Білий Барс». У цьому сезоні команди зіграли двічі і обидва цих матчі залишилися за донеччанами, яким і в цьому поєдинку потрібно відвойовувати очки.

Саме турнірна гонка і бажання якнайшвидше повернути собі втрачені бали стануть окремою мотивацією для донецької команди, а рідні стіни і гучні трибуни тільки додадуть впевненості господарям «Альтаїр».

Що стосується «Білого Барса», то команда Костянтина Буценка тільки починає зіграватися і набирати обертів, а досвідчені лідери допомагають білоцерківцям вкочується в поточний розіграш УХЛ. Та й взагалі білоцерківський клуб - досить неоднозначна команда і від «барсів» можна очікувати будь-які результативні сюрпризи. Так що всіх вболівальників і гостей «Альтаїру» чекає яскрава битва і видовищний хокей.

28 жовтня

12:45 «Крижані Вовки» – «Кременчук»

Ці команди також провели дві зустрічі в цьому сезоні і обидва матчі закінчилися переконливими перемогами кременчужан над київським клубом, що вже прогнозує нелегку і напружену зустріч в Києві. Зараз «Кременчук» набрав серйозний хід і вже точно не захоче поступатися своїми лідируючими позиціями, а «Крижані Вовки» знову опустилися на останнє місце в турнірній таблиці через поразку від «Білого Барса», що тільки загострює проблеми команди.

Команда Миколи Сидорова, хоч і намагається тримати оборону і створювати небезпечні моменти біля воріт супротивника, але не вистачає поки клубу гольового везіння і концентрації протягом всієї гри, що призводить не тільки до помилок і провалів, а й до втрати очок.

Звикли вже «містяни» грати під номером один, але чи здатні «Вовки» на сенсацію і чи готові вони показувати свій жорсткий характер все вболівальники дізнаються вже 28 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: