Промоутер Ломаченка: Василь перейде у легку вагу і посміється над Лінаресом і Гарсією

Промоутер Ломаченка: Василь перейде у легку вагу і посміється над Лінаресом і Гарсією
Василь Ломаченко та Боб Арум

Ломаченко тепер планує піднятися в легку вагу, де його суперниками можуть стати Майк Гарсія і Хорхе Лінарес

Глава Top Rank і промоутер Василя Ломаченка (10-1, 8 КО) Боб Арум прокоментував перемогу українця над Гільєрмо Рігондо (17-1, 11 КО) і розповів про його подальші перспективи.

У поєдинку двох дворазових олімпійських чемпіонів Ломаченко вже після шостого раунду змусив опонента відмовитися від продовження бою. Формально Рігондо завадила продовжити бій травма руки, але фактично кубинець нічим не міг відповісти на атаки суперника.

«Послухайте, хлопці. Все що я хочу сказати - сьогодні ви побачили щось дійсно особливе», - оцінив яскравий виступ свого підопічного Боб Арум.

«Те, як працює тілом цей малюк - це щось просто неймовірне. Ніколи раніше такого не бачив. Ніколи у мене не було такого бійця. Всіх суперників, яких він отримує, чекає розчарування. Завжди схоже на те, що він відправить їх в нокаут і змусить відступити, оскільки їм просто нічим відповісти Василю. Це щось по-справжньому унікальне», - заявив він.

Знову захистивши пояс чемпіона WBO в напівлегкій вазі, Ломаченко тепер планує піднятися в легку вагу, де його суперниками можуть стати Майк Гарсія і Хорхе Лінарес. Обидва володіють чемпіонськими поясами і давно є одними з цілей українця на рингу.

«Я думаю, Ломаченко продовжить перемагати. Він розправиться з ким завгодно. Він підніметься в легку вагу і посміється над Лінаресом і Гарсією. Вони круті бійці, але цей хлопець просто super special. Такого ви ще ніколи не бачили», - продовжив Арум.

«Можливо, потім він вирішить піднятися і в 140 фунтів (до 63,5 кг - першу напівсередню вагу), я не знаю. Те, що він робить - йому під силу зробити проти будь-кого. А ми зможемо влаштувати йому будь-який бій. З підтримкою ESPN у нас є достатньо грошей, щоб робити пропозиції для великих поєдинків. ESPN хоче кращого, а цей хлопець просто кращий», - завершив Боб Арум про Василя Ломаченка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: