Проведення бою Усика з росіянином Лебедєвим залежить від планів боксерів

Проведення бою Усика з росіянином Лебедєвим залежить від планів боксерів
Денис Лебедєв
Фото ТАСС

Раніше Всесвітня боксерська асоціація ухвалила, що команди повинні до березня досягти домовленості про проведення поєдинку

Проведення поєдинку між російським боксером Денисом Лебедєвим та абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі українцем Олександром Усиком залежить від планів обох спортсменів.

Про це заявив менеджер росіянина Вадим Корнілов.

«Тут усе залежить від планів Усика, чи буде він переходити у суперважку вагу, або залишиться. Також залежить і від планів Дениса, чи хоче він проводити наступний бій, і кого хоче бачити суперником. Але проведення такого поєдинку цілком реальне», - сказав він.

Раніше Всесвітня боксерська асоціація (WBA) постановила, що команди Лебедєва й Усика повинні до березня досягти домовленості про проведення поєдинку.

Усик є переможцем Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) у ваговій категорії до 90,71 кг, він володіє титулами чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської ради (WBC), Всесвітньої боксерської організації (WBO), WBA та Міжнародної боксерської федерації (IBF), на його рахунком 16 перемог (12 нокаутом), жодної поразки.

У послужному списку 39-річного Лебедєва 32 перемоги (23 нокаутом), дві поразки. Він є «чемпіоном у відпустці» WBA.

Нагадаємо, у команді Усика скептично дивляться на бій з росіянином Лебедєвим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: