У команді Усика скептично дивляться на бій з росіянином Лебедєвим

У команді Усика скептично дивляться на бій з росіянином Лебедєвим
Олександр Лебедєв та Олександр Усик

Організувати бій буде не так просто

Генеральний директор компанії K2 Promotions Олександр Красюк прокоментував можливість проведення бою Олександра Усика проти росіянина Дениса Лебедєва.

За його словами, цей бій зможе зацікавити лише Україну і Росію.

«Ми ж не просто хочемо дізнатися, хто переможе, вірно? Це професійний бокс. Тут необхідні джерела фінансування. Ми беремо і просто робимо маркетинговий аналіз: що ми можемо отримати з цього бою? По-перше. Яким країнам цей бій цікавий? Україні? Так, цікавий. Росії? Теж цікавий. Німеччині? Навряд чи. Британії? Австралії? США? Мексиці? Цікавий тільки двом країнам, які не можуть похвалитися найбільшими бюджетами на боксерському рингу», - заявив Красюк.

Промоутер вважає, що проведення бою найближчим часом малоймовірне.

«По-друге. Якщо ми беремо три традиційних джерела доходу: телебачення, рекламні контракти і квитки, то малоймовірно, що без залучення альтернативних джерел доходу можна буде зібрати бюджет для організації цього поєдинку. Є вимоги по гонорару від одного і другого боксера. Є об'єктивні технічні вимоги, є вимоги телевізійні», - пояснив він.

«Бюджет немаленький. Чи зможемо ми його наповнити? Малоймовірно. Потрібен хтось, хто це профінансує. Якщо таких джерел ми не знаходимо, то об'єктивно ми приймаємо чисто управлінське прагматичне рішення: кому це треба? Це розуміємо не тільки ми. Команда Лебедєва також же це розуміє. Ось такий аналіз. Напевно, не можна такий поєдинок назвати неймовірним. Але сказати, що це прямо на порядку денному, не можу», - підкреслив Красюк.

Олександр Усик є чемпіоном світу за версією WBC, WBO, IBF і WBA, а також володіє поясом журналу The Ring.

В останньому бою Усик захистив всі свої пояси, відправивши в нокаут британця Тоні Беллью.

Лебедєв є чемпіоном світу «у відпустці» за версією WBA.

Для збереження титулу він повинен провести бій з українським чемпіоном.

Нагадаємо, промоутер Френк Воррен завив, що українець може вже 13 квітня провести бій з Ентоні Джошуа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: