П'ять українських команд візьмуть участь у гандбольних єврокубках у майбутньому сезоні

П'ять українських команд візьмуть участь у гандбольних єврокубках у майбутньому сезоні
Фото ФГУ

«Мотор» зіграє у найпрестижнішому гандбольному турнірі Європи

Європейська федерація гандболу опублікувала список всіх учасників єврокубків-2018/19.

У змаганнях виступлять п’ять українських клубів, інформує офіційний сайт Федерації гандболу України.

«Мотор» (Запоріжжя) – Ліга чемпіонів

Запорізький «Мотор» у груповій стадії Ліги чемпіонів зіграє у групі В разом з клубами «ПСЖ» (Франція), «Пік Сегед» (Угорщина), «Фленсбург» (Німеччина), «Ск`єрн» (Данія), «Загреб» (Хорватія), «Цельє» (Словенія), «Нант» (Франція).

Переможці груп А і В напряму вийдуть до 1/4 фіналу. Команди, які посіли місця з другого по шосте, почнуть вступи у плей-офф з 1/8 фіналу. Групова стадія триватиме з 12 вересня 2018 року по 3 березня 2019 року.

ЗТР (Запоріжжя) – Кубок ЄГФ

Віце-чемпіон України запорізький «ЗТР» вступить у Кубку EHF. Турнір стартує з першого раунду кваліфікації. «ЗТР» вступить у боротьбу з другого кваліфікаційного раунду (матчі 6/7 і 13/14 жовтня). Запорожцям потрібно подолати два відбірні етапи, щоб пробитись до групової стадії. Жеребкування учасників відбудеться 17 липня.

«Донбас» (Донецький регіон) і ЗНТУ-ЗАБ (Запоріжжя) – Кубок виклику

Два українські клуби виступлять у Кубку виклику. Турнір стартує з 1/32 фіналу. На цій стадії зіграє запорізький ЗНТУ-ЗАБ (матчі відбудуться 6/7 і 13/14 жовтня).

«Донбас» вступить у боротьбу з 1/16 фіналу (матчі – 17/18 і 24/25 листопада).

Жеребкування пар Кубку виклику відбудеться 17 липня. Весь турнір, включаючи фінал, пройде у форматі протистоянь з двох матчів «вдома - на виїзді».

«Галичанка» (Львів) – Кубок ЄГФ

У жіночих гандбольних єврокубках сезону-2018/19 виступить одна українська команда. Чемпіонки української Суперліги заявилися на участь у Кубку EHF.

«Галичанка» стартує з першого кваліфікаційного раунду (матчі 8/9 і 15/16 вересня). Щоб пробитися у груповий турнір, львівській команді необхідно подолати три раунди кваліфікації. Жеребкування учасників відбудеться 17 липня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: