Рафаїлов: Хочеться заснувати приз «За артистизм». Основними номінантами будуть бразильці «Шахтаря»

Рафаїлов: Хочеться заснувати приз «За артистизм». Основними номінантами будуть бразильці «Шахтаря»
Сергій Рафаїлов. Фото: Українські новини

Генеральний директор «Зорі» прокоментував розбір комітету арбітрів ФФУ

Генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов запропонував ввести в українському футболі премію «За артистизм», де основними номінантами будуть бразильські легіонери донецького «Шахтаря».

Про це він написав на власній сторінці у Facebook, де прокоментував розбір комітету арбітрів, в якому сказано, що в матчі проти «Шахтаря» був помилково вилучений півзахисник «гірників» Фред.

«Через що весь сир-бор? Через другу картку Фреду? Посміхнувся від коментарів комітету арбітрів «необережно торкнувся суперника». Іноді дуже хочеться запросити арбітрів і окремих спеців в роздягальню команди, щоб вони подивилися наслідки цих «необережних торкань», - написав він.

«Або вся справа в тому, що Чечер не став, як справжній чоловік, картинно корчитися від болю і судорожно кататися по полю з гримасою людини, яка вмирає? У мене часто з'являється бажання заснувати приз в нашому футболі «За артистизм». Я впевнений, що основними номінантами будуть бразильці «Шахтаря», - додав Рафаїлов.

Нагадаємо, в матчі «Зоря» - «Шахтар» (2:1) були вилучені три футболіста донецької команди - Іван Петряк, Фред і Ярослав Ракицький.

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін заявив про те, що не втримався і вдарив би суддю матчу Сергія Бойка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: