Результативні дії Корнієнка, Лукашова та Яковлєва у європейських чемпіонатах. Інші результати українців

Результативні дії Корнієнка, Лукашова та Яковлєва у європейських чемпіонатах. Інші результати українців
Ігор Зайцев (на передньому плані)

Водночас, Андрій Агафонов не врятував свій клуб від домашньої поразки

Український легіонер Максим Корнієнко провів вдалий матч проти «Лієткабеліса» у чемпіонаті Литви.

«Ювентус» форварда збірної України виграв домашній поєдинок з рахунком 91:71, а Корнієнко, вийшовши з лави, за 27 хвилин набрав 20 очок, зробив 5 підбирань, три передачі, три блок-шоти та два перехоплення.

Розігруючий збірної України та литовського «Вітаутаса» Денис Лукашов провів вдалий виїзний матч проти «Невежиса». Команда українця поступилась з рахунком 102:103, а Лукашов, вийшовши у старті, за 37 хвилин відзначився 16 очками, 10 підбираннями та трьома передачами.

Владислав Коренюк, який грав у складі «Невежиса», також вийшов у старті, але відіграв лише 11 хвилин, набравши 4 очки, зробивши два підбирання й одну передачу.

У другому матчі тижня «Невежис» Коренюка зазнав поразки, поступившись вдома «Нептунасу» (74:85). Українець провів на майданчику 23 хвилини, відзначившись 6 очок, 6 підбираннями, однією передачею й одним перехопленням.

Відразу дві перемоги оформив клуб українця Віталія Коваленка «Даброва Горниця». У першому матчі тижня у польській першості команда форварда перемогла вдома «Енергію Чарни» (87:83), а Коваленко, вийшовши у старті, відіграв 18 хвилин, набрав 9 очок, зробив 8 підбирань і три блок-шоти.

У другому матчі команда українця з рахунком 81:77 на виїзді перемогла «Легію», а Коваленко, вийшовши з лави, за 17 хвилин додав до активу 10 очок, 6 підбирань та один блок-шот.

Ще один українець – бігмен збірної України Ігор Зайцев – допоміг польському клубу «Роса Радом» виграти виїзний матч національної першості у «Сталі» - 96:80. Українець увійшов у гру з лави та за 20 хвилин відзначився 5 очками, трьома передачами, підбиранням і перехопленням.

Український форвард італійської «Орландіни» Денис Яковлєв допоміг своїй команді виграти домашній матч у регулярному чемпіонаті Серії А проти «Бріндізі» (67:66). Українець вийшов у старті, відіграв 31 хвилину, набрав 15 очок, зробив чотири підбирання, два перехоплення, один блок-шот й одну передачу.

Бігмен «Пітешті» Андрій Агафонов не врятував свій клуб від домашньої поразки у чемпіонаті Румунії проти «Ораді». Команда українця поступилась з рахунком 65:73, а Агафонов, вийшовши у старті, відіграв 29 хвилин, набрав 14 очок, зробив 7 підбирань, перехоплення та блок-шот.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: