Роберт Гарсія: Я люблю Ломаченка, його стиль гарний, він граціозний

Роберт Гарсія: Я люблю Ломаченка, його стиль гарний, він граціозний

Роберт Гарсія розсипався в компліментах українцю і повідомив, що хоче бачити його суперником свого підопічного

Роберт Гарсія, брат і тренер чемпіона світу за версією WBC в легкій вазі американця Майкі Гарсії, заявив, що найбільш бажаним суперником для свого брата він бачить чемпіона світу за версією WBO на категорію нижче українця Василя Ломаченка:

«Я люблю Василя Ломаченка, його стиль гарний, він граціозний. Всі говорять про його стиль, який абсолютно відрізняється від усього, що ми бачили в боксі. Ми бачили Рея Леонарда, Флойда Мейвезера, але стиль Ломаченка відрізняється - він особливий. Ломаченко просто неймовірний, він один з моїх улюблених бійців, і саме тому я хочу побачити його суперником Майкі. Я хочу подивитися, що Майкі зможе зробити з таким бійцем, як Ломаченко.

Я знаю, що цей бій можливий в майбутньому, тому я вже склав собі невеличкий план на цей поєдинок. Майкі теж дуже розумний, і йому необхідно буде контролювати центр рингу, не давати цього робити Ломаченку. З Бронером він робив все, що хотів, повністю контролюючи хід бою. Цікаво буде подивитися, хто буде опинятися в кращій позиції, хто буде контролювати хід бою в поєдинку Майкі з Ломаченком», - сказав Роберт Гарсія в інтерв'ю Boxing Scene.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: