Російський боксер розкрив «рецепт» перемоги над Усиком

Російський боксер розкрив «рецепт» перемоги над Усиком
Олександр Усик

Файфер вважає, що наразі в Усика немає конкурентів

Російський боксер першої важкої ваги Руслан Файфер вважає, що українця Олександра Усика можливо перемогти. Для цього потрібен пресинг і робота в рингу першим номером.

Однак, на його думку, на даний момент олімпійський чемпіон Лондона-2012 не має конкурентів.

«Суто моя особиста думка: проти Усика потрібен дуже жорсткий пресинг. Потрібно постійний тиск, атаки і повторні атаки. І тиснути, тиснути. Боксувати з ним на тихій хвилі або намагатися його технічно перебоксувати - шансів мало. Усик - технічний боксер, у нього хороша швидкість і ноги. Спіймати і намагатися переграти марно, потрібно йти в жорсткий пресинг. Думаю, що у нього виникнуть проблеми. Відрізати кути і не давати місця для маневрів, не давати йому рухатися і самому пресингувати», - сказав Файфер.

Але, зауважив він, для цього потрібно бути добре фізично підготовленим і вміти правильно працювати першим номером: правильно атакувати, бути агресивним.

«Потрібні комбінації. Поодинокі удари марні, вони передбачувані. Крім того, потрібні дії перед атакою: висмикувати, обманювати, робити оманливі рухи. Тоді це принесе успіх», - вважає росіянин.

Проте, він сумнівається, що Майріс Брієдіс, потенційний суперник Усика в півфіналі WSBB, або Мурат Гассієв, з яким українець може зустрітися у фіналі турніру, зможуть щось протиставити чемпіону WBO.

«Усик - фаворит суперсерії. Навряд чи його хтось зможе наздогнати, загнати і нав'язати обмін. Мені здається, у Майріса не вистачить технічного вміння правильно пресингувати. Думаю, що нічого несподіваного для Усика і Гассієв зробити не зможе. Сюрпризу не піднесе. В технічному плані він не додасть, а пресинг з одиночними ударами легко передбачуваний для Усика», - додав він.

Нагадаємо, Олександр Усик в першому поєдинку в суперсерії WSBB переміг технічним нокаутом Марко Хука. Наступний його суперник визначиться в сьогоднішньому поєдинку Майріса Брієдіса і Майка Переса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: