Російський боксер, який не завойовував серйозних титулів, назвав Ломаченка любителем

Російський боксер, який не завойовував серйозних титулів, назвав Ломаченка любителем
Максим Власов

Максима Власова, як виявляється, не вражає бокс українського чемпіона, на відміну від усього світу

Перемога чинного володаря титулу чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 59 кг) Василя Ломаченка (10-1, 8 КО) над Гільєрмо Рігондо (17-1, 11 КО) вразила багатьох, але, як виявляється, не всіх.

Не вражений залишився російський боксер крузервейту Максим Власов (40-2, 23 КО), про що спортсмен розповів «Советскому спорту».

«Перемога над Рігондо – не показник, тому що спрацювала приказка: «Хороший великий боксер завжди виграє у хорошого маленького боксера». Різниця у габаритах була помітною. Таке враження, що третьокласник побив першокласника», - сказав росіянин.

«Тому складно говорити про те, що Ломаченко – суперкласний боксер. Так, він класний. Не сперечаюсь. Не хочу його гідності принижувати. Особисто мені його стиль не подобається. І в цьому бою я ще більше у цьому переконався», - додав Власов.

Свою роль, за його словами, зіграла техніка та тактика Рігондо, бої якого в принципі рідко бувають цікавими.

«Це – класичний боксер-любитель дуже високого рівня, але і Ломаченко далеко не пішов. Він поки боксує як любитель і все, що він робив в цьому бою, – мене не вразило. Мені цей стиль не подобається. Я не скажу, що він поганий. Це абсолютно не так. Він – класний боксер. Але його стиль мені абсолютно не цікавий», - зауважив Власов.

«Ломаченко нічого не дав зробити Рігондо за рахунок великої активності. Бій вийшов не цікавим», - підсумував він.

Зауважимо, що 31-річний Максим Власов за свою кар'єру не вигравав серйозних титулів. Він є чемпіоном за другорядними версіями у першій важкій вазі: IBO Inter-Continental і WBA International.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: