Росію хочуть відсторонити від Олімпіади-2016 через допінг

Росію хочуть відсторонити від Олімпіади-2016 через допінг

Відсторонення вимагають представники антидопінгових відомств 10 країн і 20 груп спортсменів.

Відсторонення всієї збірної Росії від участі в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро вимагають представники антидопінгових відомств 10 країн і 20 груп спортсменів, передає УНН  з посиланням на New York Times.

Представники антидопінгових відомств щонайменше 10 країн і 20 груп спортсменів готують надзвичайний крок з вимогою відсторонити всю російську делегацію від літніх Олімпійських ігор в зв’язку з обвинуваченням у державній допінговою програмі”, — йдеться в матеріалі з посиланням на “отриману виданням електронну переписку”.

У статті наголошується, що мова, зокрема, йде про антидопінгові відомства США, Німеччини, Іспанії, Японії, Швейцарії та Канади. За даними газети, “понад двадцять груп спортсменів представляють олімпійців з усього світу”.

Антидопінгові чиновники і спортсмени мали намір чинити тиск на Міжнародний олімпійський комітет в понеділок — менш ніж за три тижні до церемонії відкриття Ігор в Ріо”, — йдеться в матеріалі.

Також в статті повідомляється, що “прихильники відсторонення Росії очікують розслідування опублікованих в травні в New York Times звинувачень у державній допінговою програмі на Олімпійських іграх 2014 року в Сочі”, з якими виступив колишній керівник Московської антидопінгової лабораторії Григорій Родченков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: