Руслан Ротань: «Керівництво «Дніпра» робить все, щоб команди не було»

Руслан Ротань: «Керівництво «Дніпра» робить все, щоб команди не було»

Капітан «Дніпра» Руслан Ротань поділився враженнями від поразки в матчі Кубка України проти «Зорі» (0: 2) і прокоментував конфлікт з арбітром матчу Анатолієм Абдулою.

«Не вистачило нам емоцій. Ми граємо на ентузіазмі вже рік. Так, ми винні в поразці, але нехай і наше керівництво теж візьме на себе провину. Дякую хлопцям, а ось керівництву не можемо подякувати, вони роблять все, щоб команди не було.

Ми не просимо якогось захисту для себе, ми просимо захисту від таких ось бездарних арбітрів, яких ставлять судити. Що він придумав на останніх хвилинах?!

Команда не заслуговувала перемогу, але подивіться на це непорозуміння!» - сказав Ротань в інтерв'ю програмі« Профутбол».

Нагадаємо, «Дніпро» виключений з єврокубків на цей сезон через борги перед Хуанде Рамосом і його помічниками, клуб вже сім місяців не платить зарплату гравцям і ще досі не отримав від ФФУ ліцензію на наступний чемпіонат України.

Адвокат іспанських тренерів зажадав зняття з «Дніпра» 18 очок і закриття трансферного вікна на два сезони. ФФУ дала дніпропетровському клубу два тижні на погашення заборгованостей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: