Сергій Ребров: У нас немає основного складу

Сергій Ребров: У нас немає основного складу

Наставник столичного клубу вимогливий до своїх підопічних

Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров в коментарі каналу «2+2» розповів про помилки в обороні, критику, основний склад, а також розібрав останні ігри Ярмоленка, Циганкова та Гонсалеса.

Про помилки в обороні у матчі з «Олімпіком»: У другому таймі були помилки, в першому таймі були помилки. Нікуди від цього не дінешся. Всі хочуть бігти вперед і забивати ще, «добивати» команду. Можна, звичайно, бігти вперед, але потрібно думати про оборону. У гравців було величезне бажання виграти і реабілітуватися і в першу чергу повернути собі впевненість. Вони це зробили. Будемо виправляти помилки і йти далі.

Про Ярмоленка: Він лідер команди. У грі з «Олімпіком» він це довів. Спочатку ми планували дати йому не дев'яносто хвилин, тому що він пропустив тиждень і взагалі не тренувався. Він сам казав, що зараз на сто відсотків не готовий. Головне, що він закінчив цей матч без травми і готується до наступних ігор.

Про критику: Я нічого не читав. Я спілкувався з президентом. Для мене важливо, особливо коли важкі періоди, нічого не читати, потрібно зосередитися на роботі і продовжувати робити те, що ти робив. Одному Богу відомо, особливо якщо ти тренер, що буде з тобою далі. Є, звичайно, правильна критика. Ми сядемо, проаналізуємо гру, хлопцям покажемо, розберемося з ними разом, але зараз слухати критику хочеться менше всього. Хочеться працювати і намагатися щось зробити хороше.

Про основний склад: У нас немає основного складу. У нас його не було і раніше. Ті футболісти, які доводять свою здатність грати в основі, ті і виходять. Так вийшло і з «Олімпіком»: вийшов той склад, який у тренуваннях старався, працював. Я вдячний хлопцям, що вони вийшли з бажанням. Особливо в першому таймі ми розуміли, за рахунок чого ми хочемо обіграти супротивника. Щось вдавалося, щось-ні, але на даний момент ми взяли важливі три очки.

Про лідера команди: Лідера непросто виховати. Або у нього є характер, або ні. Звичайно, нам такого гравця не вистачає. В якійсь мірі зараз я бачу, що Віда хоче і намагається допомогти команді на полі. Лідер - це той чоловік, який може допомогти на полі команді. Головне, щоб він був. У важкі хвилини, коли команді важко, важливо, щоб він допоміг. Подивимося. Лідерами не народжуються, ними стають. В першу чергу, це склад характеру і бажання все робити для команди.

Про Віктора Циганкова: Він вже не перший рік знає наші вимоги, працюючи і в U-17 і в U-19, і зараз в U-21. Зараз він робить те, що вимагає від нього тренер. І це добре, що хлопці в цьому віці розуміють, що для потрапляння в основний склад, потрібно виконувати ці вимоги. Він їх виконує, потрапив в основу і заслужено забив м'яч «Олімпіку». Я бачив, як він хотів і відпрацьовував в обороні.

Про Дерліса Гонсалеса: У мене була розмова з кожним гравцем. Є вимоги до кожного гравця, до його позиції. Або ви виконуєте, або не граєте. Це абсолютно нормально. У кожній команді так. Для мене немає різниці, скільки років в команді і яка зарплата у футболіста. Я сподіваюся, Дерліс це зрозумів. І те, як він працював на команду в матчі з «Олімпіком», мене це влаштовує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: