Сергій Ребров: «З чого ви взяли, що «Динамо» в кризі?»

Сергій Ребров: «З чого ви взяли, що «Динамо» в кризі?»

Головний тренер київської команди прокоментував поразку своїх підопічних у матчі з «Зорею».

Головний тренер київського «Динамо» вважає, що його підопічним у матчі з луганською «Зорею» не вистачило мотивації.

Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

«Звичайно, я б зараз не відмовився від якісного нападника. Ті, хто виходить сьогодні, не показують того бажання, яке потрібно. А гравці, які пішли, самі хотіли піти», - сказав Ребров.

«Всі засмучені результатом, грою. Сьогодні, якщо дивитися на поле, ми бачили дві рівні команди. Втратили очки на старті чемпіонату, але я сподіваюся, що ми виправимо ситуацію далі. «Зоря» грамотно оборонялася, ми не били по воротах. В цьому проблема і, в першу чергу, моя», - вважає фахівець.

При цьому, Ребров додав, що збирається працювати в «Динамо» як мінімум до закінчення свого контракту, але зрозуміє, якщо керівництво клубу відправить його у відставку.

«Завдання ставить президент клубу. Моє завдання - вигравати в кожному матчі. Ми будемо продовжувати працювати, покращувати якість гри. Я буду працювати до кінця. Якщо президент скаже "спасибі і до побачення», то я прийму», - сказав тренер киян. Ребров також висловив думку, що «Динамо», яке довело свою безвиграшну серію до чотирьох матчів, не перебуває в кризі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: