Сестри Семеренко не думають про завершення кар'єри

Сестри Семеренко не думають про завершення кар'єри
Григорій Шамрай. Фото: НОК України

Про це повідомив тренер жіночої збірної України з біатлону Григорій Шамрай

Тренер жіночої збірної України Григорій Шамрай підбив підсумки сезону та розповів про плани своїх підопічних - біатлоністок Віти та Валентини Семеренко.

Шамрай запевнив, що обидві біатлоністки не планують завершувати кар'єру.

«Сезон вважається успішним, коли на головних змаганнях, які є основною метою, команда досягає успіху. У нас цього разу не вийшло, не наша ця Олімпіада. Є безліч чинників, які вплинули на це - є наші тренерські прорахунки, є якісь інші причини. Були в нинішньому сезоні і успішні виступи дівчат, які радували і їх, і нас тренерів, і вболівальників українських. Але те, що хотілося показати на Олімпіаді, у нас не вийшло», - зазначив Шамрай.

«Віта коли поверталася в спорт була налаштована не один, а два-три роки попрацювати. Подивимося, як воно піде, там може ще й до наступної Олімпіади залишиться. Все буде залежати від результату і від стану здоров'я. Валентина теж на сьогоднішній день налаштована, і є бажання продовжити тренування, тому що вона розчарована своїм закінченням сезону, і у неї на душі немає того відчуття, що вона повністю реалізувалася. Так що будемо далі працювати, поправляти навесні своє здоров'я і приступати до справи», - повідомив тренер.

Також Шамрай торкнувся теми втрати максимальної квоти з шести біатлоністок на наступний сезон:

«Нам прикро за працю спортсменів, який йшли до того, щоб потрапити п'ятірку кращих в Кубку Націй. Ми довго до цього йшли, довго трималися в статусі кращих п'яти команд, але нічого не поробиш, такі обставини. Будемо в наступному році намагатися відновити цей статус і бути в п'ятірці кращих команд», - додав Шамрай.

Раніше про можливе завершення кар'єри повідомила українська біатлоністка Юлія Джима.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: