Сезон в українському волейболі завершився без переможців та переможених

Сезон в українському волейболі завершився без переможців та переможених
Волейбольний сезон догравати не будуть

Українська волейбольна влада ухвалила вирішила долю сезону

Волейбольні змагання в Україні були призупинені після рішення Кабміну про карантин від 11 березня. Спочатку карантин мав діяти до 3 квітня, але згодом його подовжили до 24 квітня з правом нового відтермінування. В цих умовах директорату виконкому Федерації волейболу довелось вирішувати питання сезону в жіночій та чоловічій Суперлігах.

У підсумку було прийняте соломонове рішення - закінчити змагання в елітних дивізіонах без вручення медалей.

За таке рішення в чоловічій Суперлізі проголосували 19 директорів, ще 5 хотіли визначити чемпіонів без плей-офф за результатами тільки першого кола змагань. В жіночій Суперлізі одразу 20 голосів було за невизначення переможця.

Представників України в єврокубках визначять на майбутньому спеціальному засіданні Виконкому ФВУ відповідно до результатів виступів у чемпіонатах сезону 2019-2020 років.

Проти визначення чемпіонів та призерів за результатами останнього розташування у таблицях висловилися, насамперед, керівники тих команд, які претендували на місця на п’єдесталах найбільш вірогідно. Зокрема, президент чоловічого клубу «Барком-Кажани» Олег Баран. А президент жіночого СК «Прометей» Володимир Дубінський заявив, що підтримає будь-яке рішення федерації.

Такожє наразі мова не йде про можливе пониження в класі аутсайдерів, оскільки наступному засіданні Виконкому ФВУ буде стояти питання про збільшення представництва у чоловічій та жіночій Суперлігах наступного сезону до 10 учасників. Але для цього спочатку треба перемогти пандемію, що вже вкрала сезон-2019/2020.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: