Шанси на поєдинок Ломаченко - Гарсія значно зросли

Шанси на поєдинок Ломаченко - Гарсія значно зросли

Бій, про який так багато говориться вже півтора роки, може стати реальністю

Американський боксер Майкі Гарсія (38-0, 30 КО), який до вчорашнього дня володів одночасно чемпіонськими поясами у легкій та першій напівсередній вазі, вирішив відмовитись від титулу IBF у першій напівсередній вазі, який він завоював у березні цього року, перемігши одноголосним рішенням суддів росіянина Сергія Ліпінца.

Таким чином, у Гарсії залишається титул WBC в легкій вазі, де вже 12 травня боєм з чемпіоном світу за версією WBA венесуельцем Хорхе Лінаресом дебютує чинний чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко.

Очікується, що наступним суперником Гарсії стане володар титулу IBF в легкій вазі американець Роберт Істер, а Ломаченко у разі перемоги над Лінаресом битиметься з чемпіоном WBO Раймундо Бельтраном.

І цілком можливо, що вже наприкінці цього року всі чемпіонські пояси у легкій вазі утримуватимуть в своїх руках Василь Ломаченко та Майкі Гарсія, а отже їх бій, про який так багато говориться вже півтора роки, стане реальністю.

Раніше повідомлялося, що чемпіон світу за версією WBO в легкій вазі Рей Бельтран висловив бажання провести бій з переможцем титульного поєдинку між Василем Ломаченком та Хорхе Лінаресом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: