Шевченко назвав список футболістів, яких викликано на матчі з Італією та Чехією

Шевченко назвав список футболістів, яких викликано на матчі з Італією та Чехією
Андрій Шевченко. Фото: ФФУ

Головний тренер національної збірної України викликав 24-х футболістів

Для участі у зборі, який проходитиме з 8-го по 16 жовтня і під час якого наша команда проведе два матчі - товариську зустріч з Італією 10 жовтня в Генуї та гру Ліги націй проти Чехії 16 жовтня в Харкові, головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко викликав 24-х футболістів.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

До гравців з іноземних чемпіонатів, яких керманич викликав раніше, додалися футболісти, що виступають в українській Прем’єр-лізі.

Також запрошення отримали й два легіонери, внесені раніше до резервного списку, - Ігор Пластун із бельгійського «Гента» та Іван Петряк з угорського «Ференцварошу».

Для 28-річного Ігоря Пластуна це перший виклик до головної команди країни. Свого часу киянин провів 15 матчів за молодіжні збірні України U-20 та U-21.

Зазначимо повернення до лав синьо-жовтих динамівця Артема Бєсєдіна, який відновився після травми, а також півзахисника Івана Петряка, який востаннє отримував запрошення на перший збір цього року - березневий. Однак перехід Івана до «Ференцварошу» та яскрава гра за угорський клуб знову привернули увагу тренерського штабу.

Склад збірної України

Воротарі: Андрій П'ятов («Шахтар»), Денис Бойко («Динамо»), Андрій Лунін («Реал»).

Захисники: Ярослав Ракицький, Сергій Кривцов, Богдан Бутко, Микола Матвієнко (всі - «Шахтар»), Микита Бурда («Динамо»), Олександр Караваєв («Зоря»), Василь Кравець («Луго»), Ігор Пластун («Гент»), Євген Макаренко («Андерлехт»).

Півзахисники: Євген Коноплянка («Шальке»), Андрій Ярмоленко («Вест Гем»), Тарас Степаненко, Марлос (обидва - «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський (всі - «Динамо»), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті»), Руслан Маліновський («Генк»), Іван Петряк («Ференцварош»).

Нападники: Роман Яремчук («Гент»), Артем Бєсєдін («Динамо»)

Як відомо, збірна України 12 жовтня проведе відкрите тренування в Харкові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: