Шевченко розповів, у чому полягає завдання збірної у поєдинку проти команди Японії

Шевченко розповів, у чому полягає завдання збірної у поєдинку проти команди Японії
Андрій Шевченко. Фото ФФУ

Також наставник команди розповів, хто точно візьме участь у майбутній зустрічі

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію перед товариським поєдинком з Японією.

За словами фахівця, він з великою повагою ставиться до Японії, до країни, культури.

«Готуються всі, жодних втрат немає. Проведемо повноцінне тренування і будемо готові до матчу. Усе у нас гаразд», - цитує його сайт Федерації футболу України.

«Чемпіонат Бельгії наразі набирає оберти, і я позитивно ставлюся до того факту, що українські гравці приїздять сюди, виступають за місцеві клуби, отримують ігрову практику. Тут непоганий рівень, і бельгійські команди у єврокубках, наприклад, минулого сезону досягали певних успіхів», - додав наставник.

Шевченко пообіцяв зміни у складі, у порівнянні з матчем проти Саудівської Аравії.

«Дамо змогу проявити себе тим виконавцям, які вийшли на заміну, або взагалі не брали участі у тому поєдинку», - зауважив тренер.

«Матч матиме різне значення для колективів, перш за все, через те, що перед ними стоять різні завдання. Ми будуємо команду, а Японія готується безпосередньо до Чемпіонату світу. Тренер переглядає гравців, між ними є конкуренція, хто поїде на Мундіаль, а хто – ні», - продовжив Шевченко.

«Наші завдання — ще раз подивитися якомога більше кандидатів, переглянути нашу гру. Хоча поєдинок товариський, його результат все ж таки матиме неабияке значення», - резюмував він.

Наставник «синьо-жовтих» дуже високо оцінює збірну Японії, адже це швидка команда, яка грає у вертикальний футбол, використовує стандартні положення.

«Маліновський отримає шанс, він буде грати. Сподіваюся, поєдинок буде вдалим для всієї команди. Очікую від команди хорошого контролю гри. Намагатимемося більше розігрувати м’яч, використовувати середні та короткі паси, за рахунок правильного пересування м’яча шукати й знаходити простір між лініями суперника та розвивати свої атаки. Ми маємо якісних, технічних гравців, я вірю у їхні можливості. Розраховую, що команда продемонструє гарний футбол», - підсумував Шевченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: