Спецслужби США почали розслідування щодо допінгового скандалу у російському спорт

Спецслужби США почали розслідування щодо допінгового скандалу у російському спорт

У російському Мінспорті всі звинувачення щодо вживання допінгу спортсменами відкидають.

У США ФБР почало розслідування щодо вживання російськими спортсменами допінгу під час Олімпіади-2014 в Сочі. Про це пише " ТАСС " з посиланням на канал CBS.

Як пише видання, американський телеканал пов'язав такі дії спецслужб із своїм фільмом щодо допінгового скандалу у російському спорті.

"ФБР розслідує заяви про російський допінговий скандал", - цитує видання співрозмовника, знайомого із ситуацією.

Деталі поки що не розголошуються.

При цьому, російський міністр спорту Віталій Мутко заявив, що всі спортсмени із РФ, які брали участь у змаганнях, перебували під постійним контролем міжнародних організацій і не могли порушувати антидопінгові правила.

Нагадаємо, телеканал у США показав скандальний фільм щодо вживання допінгу російськими спортсмени під час Олімпіади-2014, яка проводилась у Сочі.

Відповідну інформацію щодо вживання допінгу спортсменами у РФ надав екс-співробітник Російського антидопінгового агенства (РУСАДА) Віталій Степанов. Зокрема, він заявив, що всі позитивні допінг-проби просто зникали. У цьому Степанов звинувачує главу лабораторії антидопінгового агенства Радченкова Григорія, якого пізніше звільнили та надали прихисток у США. Покривали позитивні допінг-проби також і співробітники ФСБ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: