Стали відомі турніри, у яких збірна України з пляжного футболу візьме участь у новому році

Стали відомі турніри, у яких збірна України з пляжного футболу візьме участь у новому році
Євген Варениця

Українці, зокрема, зіграють на Європейських іграх, а також у відборі на чемпіонат світу

У 2019 році на збірну України з пляжного футболу чекають щонайменше три відповідальні турніри найвищого рівня.

Головний тренер збірної України з пляжного футболу Євген Варениця розповів про плани команди у поточному році, інформує офіційний сайт ФФУ.

«Перший турнір цього року на нас очікує 4-12 травня в Іспанії. Це буде відбір на Всесвітні пляжні ігри, які будуть проводитися у США. Фінальна частина – 9-14 жовтня. Це будуть дуже важливі змагання для збірної України. Виходячи з цього, ми плануємо навчально-тренувальний збір команди перед цим відбором. Однак наразі місце його проведення поки що невідоме», - сказав він.

«Другими за хронологією змаганнями для нас стануть ΙΙ Європейські ігри, що пройдуть наприкінці червня у Мінську. Ми вибороли перепустку на цей турнір у минулому році у суперфіналі Євроліги на Сардинії», - додав Варениця.

«Третім є відбір на Чемпіонат світу-2019, що відбудеться у Парагваї. Але тут ситуація ускладнюється тим, що цей кваліфікаційний турнір проходитиме наприкінці липня у Москві», - продовжив він.

Окрім того, за словами тренера, цього року через велику кількість турнірів Євроліга дещо змінила формат.

«Замість п'яти відбірних етапів буде проведено три, і ми візьмемо участь лише в одному, а не у двох, як було у 2018 році. Етапи кваліфікації до суперфіналу проходитимуть із 14 червня до 18 серпня. У якому з них візьме участь збірна України, ми дізнаємося пізніше», - зауважив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: