Степаненко: Потрібно виконувати все, що нам каже тренерський штаб

Степаненко: Потрібно виконувати все, що нам каже тренерський штаб
Тарас Степаненко
Фото Павла Кубанова

Півзахисник збірної України поділився очікуваннями від матчу Ліги націй з Чехією

Разом із головним тренером збірної України Андрієм Шевченком у прес-конференції напередодні матчу з Чехією у Лізі націй взяв участь півзахисник національної команди Тарас Степаненко.

За його словами, програма перебування у збірній насичена подіями, тому футболісти готуються у чудовій атмосфері, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«Поєдинки з такими командами як Італія – це більш високий рівень. Італійські колективи завжди відрізняються грамотною тактикою, у них індивідуально сильні виконавці. Вони відпрацьовували з нами свої тактичні дії на гру з Польщею. Для нас це був дуже хороший суперник», - сказав він.

«Такі матчі – це величезний плюс для кожного нашого футболіста. Якщо ми хочемо грати у дивізіоні А Ліги націй, нам потрібно звикати протистояти таким командам, діяти агресивніше та гнучкіше тактично», - продовжив Степаненко.

У зустрічі з Чехією збірна України буде намагатися перемогти.

«Але ми повинні бути уважними, виконувати все, що нам каже тренерський штаб. Не варто все кидати та бігти всім уперед. Виконати тактичні настанови й максимально викластися – ось наше завдання», - пояснив він.

Нагадаємо, матч Україна - Чехія відбудеться у вівторок, 16 жовтня, у Харкові о 21:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: