Україна сильніша за Європу у стронгмені

Україна сильніша за Європу у стронгмені
Фото взяте з сайту sport.ua

Українські стронгмени перемогли європейців у дружньому матчі, що відбувся у Луцьку

Україна перемогла Європу 4:2, продовживши свою переможну серію у матчах з європейськими стронгменами.

Зустріч у Луцьку подарувала незабутнє свято місцевим уболівальникам й доповнила історію українського стронгмену ще однією яскравою сторінкою.

Протистояння відбувались у шести дисциплінах, таких, наприклад, як естафета, командний «лог-ліфт» (колода вагою 240 кг, яку атлети підіймають попарно) та «тяга платформи вагою 550 кг».

Традиція проводити дружні матчі з європейцями має тривалу історію в українському стронгмені. Перший такий матч відбувся вісім років тому у Трускавці.

Тоді у складі збірної Європи виступав молодий і ще нікому не відомий, а нині – герой серіалу «Гра Престолів» і володар титулу «Найсильніша людина планети-2018» Гафтор «Тор» Бйорнссон.

Востаннє Україна проводила матчеву зустріч з європейцями 2015 року у прифронтовому Маріуполі.

Українці на чолі з Олександром Лашиним були гостинними лише поза межами змагального майданчика -  впевнена перемога 5:1. Зустріч у Луцьку стала четвертою для нашої команди у такому форматі (ще один матч відбувся 2012 року у Дніпрі).

Розмаїття богатирського сезону збагатила матчева зустріч збірної України з командою Європи.

Авторитет нашої національної команди у світі стронгмену  на дуже високому рівні, згадати хоча б той факт, що українці на чолі з Василем Вірастюком  чотири рази здобували титул «Найсильнішої нації планети», а ще «синьо-жовті» неодноразово тріумфували на чемпіонатах світу та Європи серед пар, що також носять статус командних змагань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: