Суд арештував майно ФК «Металіст»

Суд арештував майно ФК «Металіст»

Суд задовольнив клопотання поліції та наклав арешт на нерухоме майно, що належить ПАТ «Футбольний клуб «Металіст», ТОВ «Металіст Арена».

Про це йдеться в ухвалах Київського районного суду міста Харкова від 28 квітня 2016 року, передає fc-metalist.com.

За даними правоохоронців, станом на теперішній час заборгованість ПАТ ФК «Металіст» перед КП "ОСК "Металіст становить 4 123 026,26 гривень.

Заборгованість перед комунальним підприємством не погашається. Правоохоронці вважають, що грошові кошти, які надходять на рахунки ПАТ "ФК «Металіст», перераховуються на рахунки фіктивних підприємств і розкрадаються.

Окрім того, вказано, що з метою ухилення від сплати боргу ПАТ «ФК «Металіст» перед КП "ОСК «Металіст», керівництво клубу може здійснити продаж (відчуження) об'єктів нерухомого майна, які зареєстровані за ПАТ "ФК «Металіст", ТОВ "Металіст холдинг", ТОВ "Металіст арена», що може перешкодити кримінальному провадженню та унеможливити погашення боргу та збитків інтересам КП "ОСК «Металіст».

Тож правоохоронці попросили у суді накласти арешт на майно клубу. Клопотання було задоволено. Тож суд наклав арешт і на інше майно ПАТ «Футбольний клуб «Металіст», а також ТОВ «Металіст Холдинг» і ТОВ «Металіст Арена».

Зазначається, що арешт на рахунки клубу не накладено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: