Суперліга. «Будівельник» в овертаймі здобув перемогу над «Черкаськими Мавпами»

Суперліга. «Будівельник» в овертаймі здобув перемогу над «Черкаськими Мавпами»

У овертаймі господарі паркету фізично та морально підсіли на фоні піднесених суперників

«Черкаські Мавпи» видали сильну першу десятихвилинку. Хороший відсоток реалізації дальніх та середніх кидків, емоції від Джефферсона та вигране підбирання – всі ці фактори дозволили черкасцями перемогти у першому періоді з рахунком 25:18 та дещо приголомшити номінального фаворита цього поєдинку. Про це повідомляє Федерація баскетболу України.

В наступній десятихвилинці команда Володимира Коваля зуміла зібратися та відповісти власним ривком, завдяки якому «Будівельник» був вже на відстані однієї атаки від Черкас, проте після цього в господарів знову ввімкнувся нестримний американський бігмен – Марвін Джефферсон, який знову віддалив власну команду на більш безпечну відстань. 45:38 після першої половини гри у Черкасах.

В другій половині матчу кияни почали методично скорочувати відставання у рахунку і раз-по-раз наближалися до команди Максима Міхельсона практично у притул.

В Четвертій чверті матчу, коли здавалося б в киян не було шансів після чергового ривка від Кольченка та компанії – черкасці самі собі привезли проблеми.

На останній хвилині періоду дві в ряд втрати після введення м’яча з-за бокової дали надію «Будівельнику». За 1.8 секунди до фінальної сирени при рахунку 76:73 чинний кращий гравець місяця забивав надзвичайно складний та ефектний баззер з периметру – 76:76.

У овертаймі господарі паркету фізично та морально підсіли на фоні піднесених суперників та практично без супротиву поступилися за підсумком матчу – 83:89.

Суперліга з баскетболу

Регулярний чемпіонат

«Черкаські Мавпи» – «Будівельник» – 83:89 OT (25:18, 20:20, 12:16,19:22, 7:13)

«Черкаські Мавпи»: Кольченко – 21оч, пб; Джефферсон – 13оч, 13пб, 3пх.

«Будівельник»: Дугат – 29оч, 6пб; Отверченко – 16оч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: