Суперліга з баскетболу. «Хімік» зазнав домашньої поразки від «Миколаєва»

Суперліга з баскетболу. «Хімік» зазнав домашньої поразки від «Миколаєва»
Фото: ФБУ

Южненці дещо несподівано поступилися вдома

«Миколаїв» переміг на виїзді «Хімік» у поєдинку регулярного чемпіонату Суперліги – 83:77, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Южненці, у разі перемоги, могли піднятися на вершину турнірної таблиці. Та вже з перших атак справжніми господарями майданчика виглядали гості з Миколаєва. Триочкові Попова й Онуфрієва дозволили закріпити перевагу на старті та додали впевненості. Надалі перевага гостей лише зростала і сягнула 12 очок за стартову 10-хвилинку.

До великої перерви господарі так і не змогли протидіяти тиску суперника. Різниця зростала до 20 очок. Загалом за першу половину «Миколаїв» значно перевершив «Хімік» за три очковими.

По перерві южненцям вдалося змінити хід боротьби. У них пройшло чотири триочкових з п’яти. Зокрема, обидві спроби реалізував Мальчевський. На заключну 10-хвилинку різниця скоротилася до восьми очок.

Господарі до останнього намагалися врятуватися, та максимум вдавалося лише скоротити відставання до двох очок. У вирішальних атаках на останніх хвилинах і секундах южненцям відверто бракувало влучності. І гості довели поєдинок до шостої перемоги у чемпіонаті.

У господарів легіонери Джонс та Едвін доклали чимало зусиль, аби повернути команду в боротьбу та претендувати на перемогу. У гостей вагомий внесок в переможний результат зробили Попов з Зотовим. На двох вони реалізували сім триочкових з 10-ти загальнокомандних.

«Хімік» наступний поєдинок зіграє 17 грудня вдома проти «Дніпра». «Миколаїв» гратиме 21 грудня у Запоріжжі.

Чемпіонат України з баскетболу

Чоловіча Суперліга

10 грудня

«Хімік» (Южне) – МБК «Миколаїв» – 77:83 (15:27, 15:21, 31:21, 16:14)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: