Суркіс обіцяє оштрафувати Ярмоленка за удар Степаненка

Суркіс обіцяє оштрафувати Ярмоленка за удар Степаненка

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс обіцяє покарати штрафом Андрія Ярмоленка за удар ногою гравця Шахтаря Тараса Степаненка у матчі УПЛ.

Також Суркіс каже, що не чув про реакцію власника «Шахтаря» Ріната Ахметова на дискваліфікацію Ярмоленка та Кучера.

«Та мені абсолютно однаково, яка у нього (Ахметова) реакція на це рішення. Свого часу я теж був невдоволений, коли несправедливо видаляли Гармаша в матчі з «Шахтаром», коли у Львові у нас видалили Зозулю, коли два роки поспіль у «Динамо» відбирали чемпіонство.

До речі, я не чув ніяких заяв від Рината Леонідовича. Я чув тільки висловлювання, назвемо їх так, його «сателітів». Коли я розмовляв з Ринатом Леонідовичем, вітаючи його з 80-річчям клубу, він мені не казав, задоволений або не задоволений прийнятим рішенням, мало або багато дали штрафу.

По-хорошому, там і Кучеру за боксерський удар в голову потрібно було п'ять матчів давати. Так, якщо ви мене запитаєте, повторюся: апріорі Ярмоленко не мав права так поводитися. Він буде оштрафований. У тому числі і клубом. Він про це знає і сприймає нормально.

Ярмоленко знайшов можливість, я, правда, не знаю, хто був ініціатором - сам Андрій, Степаненко або хтось з керівництва Федерації футболу України, помиритися. Цю тему потрібно було припинити раніше, - цитує Суркіса matchday.ua.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: