Свій наступний бій Ломаченко проведе у квітні

Свій наступний бій Ломаченко проведе у квітні
Василь Ломаченко

Про це повідомив промоутер українського чемпіона

Промоутер чемпіона світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василя Ломаченка (10-1, 8 КО) Боб Арум озвучив найближчі плани українського боксера.

Минулого тижня Ломаченко оформив найгучнішу перемогу на профі-рингу, достроково зупинивши небитого раніше Гільєрмо Рігондо (17-1, 11 КО).

Тепер перед українцем стоїть серйозне питання - переходити в легку вагу, або ж намагатися об'єднати пояси у другій напівлегкій.

«Плани Ломаченка? Для початку він візьме місячну відпустку. Потім ми сядемо і обговоримо майбутнє. Нам є з чого вибирати. Потрібно зрозуміти, чи рухаємося ми в легку вагу або продовжуємо виступати у другій напівлегкій. Думаю, наступний бій Ломаченко проведе в квітні», - повідомив Арум.

«Мені б хотілося, щоб він перейшов в легку вагу і провів бій з Майкі Гарсією. Хотів би і поєдинку з чемпіоном WBA Лінаресом. Ломаченко готовий на все, він завжди шукає нові виклики. Але неможливо весь час влаштовувати тільки бої проти кращих», - сказав Арум в інтерв'ю для BoxingTalk.

Останній бій Василя Ломаченка проти Гільєрмо Рігондо став одним з найбільш рейтингових боксерських поєдинків року на кабельному телебаченні США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: