Тайсон Ф'юрі: Я вживав багато кокаїну – просто не хочу більше жити

Тайсон Ф'юрі: Я вживав багато кокаїну – просто не хочу більше жити

Британський боксер зізнався, що не ходив до залу і занурився в депресію

Чемпіон світу за версіями IBO, WBO і WBA в суперважкій вазі британський боксер Тайсон Ф'юрі, в чиїй допінг-пробі були виявлені сліди метаболіту кокаїну, зізнався, що вживав цю наркотичну речовину.

У своєму останньому бою Ф'юрі здобув перемогу над українцем Володимиром Кличком 28 листопада 2015 року в Дюссельдорфі (Німеччина) і завоював титули чемпіона світу IBF, IBO, WBO і WBA. Пізніше британець був позбавлений титулу IBF. У вересні Ф'юрі повторно відклав бій-реванш з Кличком з формулюванням "за медичними показаннями".

Минулого тижня ESPN повідомив, що в пробі Ф'юрі, взятої 22 вересня, були виявлені сліди метаболіту кокаїну, і він може позбутися всіх своїх титулів. У понеділок 28-річний Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри, але через три години заявив, що це був жарт і він продовжить боксувати.

"Я робив багато речей у своєму житті. Я вживав багато кокаїну. Багато. Чому я не повинен приймати кокаїн? Це моє життя, чи не так? Я можу робити те, що хочу. Так, я вживав кокаїн. Ця речовина не для поліпшення результатів. Я почав приймати його в останні кілька місяців. Я ніколи не приймав інших речовин", – сказав Ф'юрі.

"Я не відвідував тренажерний зал протягом декількох місяців. Я не тренувався і занурився в депресію. Просто не хочу більше жити, якщо ви розумієте, про що я. Так що кокаїн зовсім незначна річ у порівнянні з тим, щоб не хотіти більше жити", – заявив боксер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: