Тільки перемога над Нідерландами. Як молодіжній збірній України потрапити на Євро-2019

Тільки перемога над Нідерландами. Як молодіжній збірній України потрапити на Євро-2019
Молодіжна збірна України з футболу
Фото ФФУ

У Нідерландах українцям належить грати винятково на звитягу

У вівторок, 16 жовтня, підопічні Олександра Головка у Нідерландах проведуть вирішальний поєдинок відбірного турніру Євро-2019.

Після перемоги над Шотландією, молодіжна збірна України 14 жовтня прибула до Дутінгема, де «синьо-жовтим» належить зіграти ключовий матч відбору.

Гостям потрібна лише перемога, і бажано, щоб у паралельному матчі нашої групи в Андоррі піренейці обіграли Латвію. Тоді із 16-ма очками українці матимуть непогані шанси потрапити до плей-офф. В іншому випадку – доля нашої команди залежатиме від збігу обставин в інших групах.

Головний тренер збірної України Олександр Головко розраховує на 20 гравців. За рішенням наставника, до цього списку не ввійшли три футболісти: Валерій Бондар («Шахтар»), Олександр Тимчик та Богдан Лєднєв (обидва — «Зоря»).

У день прильоту, у неділю, команда провела вечірнє тренування, у в понеділок відбулося передматчеве заняття.

Поєдинок між молодіжними збірними Нідерландів та України відбудеться 16 жовтня (початок – о 19:30).

До фінальної стадії молодіжної першості Європи 2019 року потраплять, крім господаря турніру (Італії), найсильніші команди дев’яти кваліфікаційних груп і два переможці плей-офф.

Причому до стиків проб’ються тільки чотири з дев’яти других команд, що матимуть кращі показники у матчах із першою, третьою, четвертою та п’ятою збірними групи (відсіюється аутсайдер).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: